Ez azt jelenti, hogy ők nem is lehetnek izmosak?
Figyelt kérdés
A kortikoszteroidok szedése a fehérjeszintézist csökkenti, a fehérjelebontást pedig fokozza, összességében csökkenti az izmok fehérjemennyiségét, ami izomgyengeséget okozhat. A fehérjehiány gyermekeknél a növekedést is lassíthatja, emiatt ők nagyon érzékenyek a kortikoszteroidokra. Érdekelne, mert ebben témában kezdő vagyok.2012. jan. 13. 20:33
1/9 A kérdező kommentje:
Érdekelne, mert én pikkelysömör tünetmentesítésére Elosalicot használok.
2012. jan. 13. 20:37
2/9 dirtboy válasza:
ebben hol vannak megemlítve a nők?
egyébként igen a nők nem tudnak komoly izom menyiséget elérni hiába jó az étrendjük és az edzésük.
3/9 A kérdező kommentje:
hát figyelj én egy 16 éves fiú vagyok...
2012. jan. 13. 20:42
4/9 dirtboy válasza:
jjjaaa vazzze úgy fel vagyok pörögve hogy azt olvastam fent hogy /Ez azt jelenti,hogy NŐK nem is lehetnek izmosak?/
5/9 dirtboy válasza:
edzés gyugondtan mást úgy sem tehetsz,ha azt mondom hogy nem lehetsz így izmos akkor feladod és kész.
biztos hogy így is tudsz fejlődni,az egy dolog hogy oda van írva amit írtál,naés?
ez nem jelent semmit.
a tápkiegekhez is oda van írva sok minden mégsem azt jelenti hogy beszedsz két dobozzal aztán 120kilós testépítő leszel.
lehet hogy éppen egy minimálisan szól bele a fehérje szintézisbe csak ezt rá kellett írni a papírra.
edzél és ne ezeken agyalj.
étrended legyen.
6/9 A kérdező kommentje:
jó, de valami válasz is jöhetne :(
2012. jan. 13. 20:49
7/9 A kérdező kommentje:
észre se vettem a legutóbbi választ. Na mindegy, hátha nem kerülök vissza a régi állapotomba, 2-3 éve pálcikakarú dagadék voltam. 1 év alatt lefogytam 175 cm és 62 kg-ra, 75 ről. Nem lettem anorexiás vagy ilyesmi. Az után elkezdtem tömegelni, remélem sikerem lesz, bár az életem is elég hánytatott volt...
2012. jan. 13. 20:51
8/9 anonim válasza:
a pikkelysömört a glutén okozza.
9/9 anonim válasza:
GreenTea
Ettől a kenőcstől nem lesz semmi sem rosszabb. Eddzél keményen és legyen rendbe a kaja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!