Sportolók, Konditerembe járók! Válaszolnátok nekem néhány kérdésre?
Sziasztok!
Egy felmérést készítek, sok embert megkérdeztem már, itt is gyűjteném az emberek válaszait, remélem lesz olyan, aki szívesen segítene nekem a felmérésemben. Ez azokhoz szól, akik aktívan végeznek konditermi, vagy aerobic edzést, kortól nemtől függetlenül, szóval mindenki válaszát várom, és nagyon megköszönöm. Minden válaszolónak megy egy zöld kéz! :)
1. Milyen mozgásformát/formákat végzel, és milyen rendszerességgel?
2. Mióta csinálod, és milyen indíttatásból kezdted el?
3. Mennyire vagy megelégedve az eddig elért eredményeiddel, esetleg vannak-e élsportolói/testépítő ambicióid?
4. Mit tapasztalsz a környezetedben, sokan végeznek e valamilyen mozgásformát? (család, baráti kör)
5. A sportolás mellett mennyire tudsz helyesen táplálkozni, illetve mennyire figyelsz oda az étkezésre?
6. Használsz-e valamilyen táplálékkiegészítőt/kiegészítőket, és ha igen, melyek ezek? (nem fontos márkát is írni, ill. típust, de megköszönöm ha leírod.:)
Szimplán ez a 6 kérdés. Mégegyszer, minden válaszolónak köszönöm, aki megtisztel a válaszával!
Üdv! :)
1. Milyen mozgásformát/formákat végzel, és milyen rendszerességgel? fitness, testépítés, napi rendszeresség
2. Mióta csinálod, és milyen indíttatásból kezdted el? három éve, kokahas miatt
3. Mennyire vagy megelégedve az eddig elért eredményeiddel, esetleg vannak-e élsportolói/testépítő ambicióid? a koromhoz képest, nagyon megvagyok, igen dző szeretnék lenni
4. Mit tapasztalsz a környezetedben, sokan végeznek e valamilyen mozgásformát? (család, baráti kör)
NEM.
5. A sportolás mellett mennyire tudsz helyesen táplálkozni, illetve mennyire figyelsz oda az étkezésre? Hát , isis odafigyelek
6. Használsz-e valamilyen táplálékkiegészítőt/kiegészítőket, és ha igen, melyek ezek? (nem fontos márkát is írni, ill. típust, de megköszönöm ha leírod.:) a korom miatt még nem szedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!