14 évesen késő elkezdeni boxolni?
Figyelt kérdés
Jó hobbinak tűnik. Hogyan kezdjem? Esetleg más küzdősportot tudtok ajánlani? 175 cm vagyok, elég nagy a bicepszem (többi izmom nem annyira). Ja, és ha box, akkor milyen box?2012. jan. 11. 14:55
11/14 anonim válasza:
Magadtól bohóckodni lehet megtanulni nem boxolni sokat kell gyakorolni , hogy valami értelmes dolog jöjjön ki mint mozgás és sokat kell verekedni , hogy megtanulj verekedni. Ha te most elkezdesz otthon verekedni videó alapján ... mégis kivel ? Anyukáddal . Így nem lehet neki állni .
Egyébként szerintem ez csak egy hirtelen fiatal 10 en éves vágy jövő héten már kondizni akarsz . Ha annyira érdekelne a dolog keresnéd mellette a dolgokat googlevel , mert megértem hogy ezt azt meg akarsz tudni a sportról ,de hogy minden a gyk alapján az nem mutat túl nagy elhivatotságot .
12/14 A kérdező kommentje:
Hidd el kerestem. És zsákkal akarok (már megrendeltem). Köszönöm a válaszokat..
2012. jan. 14. 16:13
13/14 anonim válasza:
14 évesen késő? én ökölvívó vagyok többi harcművészetről nem nyilatkozom de csak annyit hogy Sergio Martinez 20 évesen kezdte el. javaslom üsd be a nevét keresőbe. és te 6 évvel megelőzöd úgyhogy hajrá
14/14 anonim válasza:
harcművészet.... már a sok hülyeséget amit összeolvastam asse tudom hol jár az agyam. küzdősportot akartam írni. (előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!