HA heti 5ször 1 órát kocogok /kb 6-7 km/, akkor mennyi idö után érzem, látom magamon az eredményt?
de miért heti 5x ? Nem kell pihenőnapot hagyni, mert az nem tesz jót, az az egy óra pont jó naponta, nem élsport, de azért valami. És azt a kocogást folyamatosan javítgasd azért, úgy értem, emeld az intenzitását, ne szép lassú kényelmes séta legyen, hanem 2-3 hét után lehet amolyan meghajtós futás is, hogy valóban érjen is valamit.
De persze ehhez ismernem kellene téged is, nemám nekem rosszul leszel mert annyirta nem vagy hozzá szokva a mozgáshoz ...
Szerintem mindenképpen látni fogod az eredményt 2-3 hét után. De azonban, figyelned kell egy két tényezőre, amely nélkül a várt eredmény nem várt eredményeket okozhat! :) Nem szabad túlhajtanod magad, csak szépen fokozatosan kezdj hozzá, szoktasd hozzá a tested az intenzív mozgáshoz! Futás/kocogás után ne igyál hirtelen túl sok folyadékot, mert akár vízmérgezésed is lehet! Mozgás után ne egyél, felteszem ha estéről van szó. Mert hiába mozogsz, ha utána hirtelen a lemozgott kalóriát vissza veszed. Este 5 után már nincs kaja!!! A napi adagodat(étel) csökkentsd folyamatosan! Hidd el, ez bejön, először nagyon rossz, de ahogy hozzá szokik a szervezeted, azzal hálálja meg, hogy jobban érzed magad, fittebb leszel, egészségesebb, és jól érzed magad a bőrödben!!!
Sok szerencsét!
:)
szia
előttem már írtak mindent szóval csak annyit fűznék hozzá hogy heti 5x futás (pláne egyhuzamba;hétfő-péntek) tönkre fog tenni fizikailag rövid időn belül ! Ezt megszívlelendő jótanácsnak szántam :)
futó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!