Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha csak ezt szedem milyen...

Ha csak ezt szedem milyen hatása van, ér valamit ha csak ezt szedem 100% CREATINE MONOHYDRATE?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 15:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
és a kúra az úgy legyen h az első héten napi 3 adag utána meg 2?
2012. jan. 8. 23:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Attól fugg hány kiló vagy.
2012. jan. 8. 23:54
 13/19 A kérdező kommentje:

89-90kg

és mit tegyek hogy a felszedett izomtömeg megmaradjon?

2012. jan. 9. 00:12
 14/19 dirtboy ***** válasza:

ha meg vagy 90kiló mehet töltésnél 30g 3napig,utána 2napig 20g aztán szinten tartáshoz napi 15g.

ezeket oszd el napi 3adagra.

szinten tartásnál is kell minden nap fogyasztani.

ahhoz hogy meg maradjon ami felszedtél folytatni kell továbbra is a tömegnövelő étrendet és továbbra is edzeni.

ez nem a kreatin miatt kell hanem azért mert egyébként leépül a plusz izom amit súlyzózással elértél mert nem kap elég terhelést és tápanyag ellátást.

2012. jan. 9. 08:13
 15/19 anonim ***** válasza:
5 grammonként szedd szerintem a fentebb írt mennyiségeket. Szolocukorral, 1:2 arányban. És ahhoz, hogy megmaradjon az izomtomeg: amit fentebb írtak. Annyit még hozzátennék, hogy miután abbahagytad a kreatint, lesz valamilyen szintu "gyengulés" de nem arra a szintre, mint kúra elott. Mivel a monohidrát vizet kot az izmokba, így nyilván azt is észre fogod venni kúra után. És ami qrva fontos, de már írtam: napi 4 liter folyadék!
2012. jan. 9. 14:48
 16/19 A kérdező kommentje:
és egy hülye kérdés a sima sarki boltban kapható szőlőcukor is megfelelő(amit kiskorunkban zabáltunk :D)?
2012. jan. 9. 16:28
 17/19 dirtboy ***** válasza:
megfelelőnek megfelelő de a shopbuilderes fele annyiba kerül és az már eleve por formában van,nem kell szenvedni vele hogy össze törd
2012. jan. 9. 16:34
 18/19 A kérdező kommentje:
és amúgy szőlőcukor nélkül milyen hatása van?
2012. jan. 10. 00:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Én még úgy nem szedtem, úgyhogy nemtudom. Valszeg gyengébb. De egyébként a dobozára is rá van írva, hogy szolocukorral szedje a jónép.
2012. jan. 10. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!