Milyen dolgot (pl. Biotech) tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok, 52kg, 162cm. A gondom az lenne, hogy feszesedni, izmosodni szeretnék és nem fogyni. Tudnátok ajánlani vmit ami segítene? Persze edzenék is mellette.2012. jan. 7. 18:50
1/5 dirtboy válasza:
rizs,csirkemell,zöldség
tömegnövelő étrend kell,először legyen étrended majd csak aztán lehet megfelelő kiegészítőt választani nem pedig fordítva.
minden esetre egy jó vitamint máris vehetsz,nézz egy nagy adagosat amit meg bírsz fizetni.
3/5 A kérdező kommentje:
dirtboy köszönöm a válaszod! Tömegnövelő? Bár nem értek ezekhez a dolgokhoz azért is kérdeztem meg. De nem vagyok túlsúlyos, csak feszesedni, izmosodni szeretnék. A tömegnövelőtől nem leszek "nagy"?!
2012. jan. 7. 19:27
4/5 dirtboy válasza:
tömegnövelő ÉTRENDet írtam.
egyébként a tömegnövelő mint tápkiegtől sem leszel nagy,nem csodaszer az csak fehérje meg szénhidrát,ennyi.
nem instant izom csak koncentrált kaja.
5/5 A kérdező kommentje:
Bocsika. Köszönöm!
2012. jan. 7. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!