mert ha "véletlen" nem működik, akkor jobb esetben csak kevesebb pénzed lesz, rosszabb esetben viszont megeszel valami sz.art aminek rosszabb hatása is lehet mint a danának.
1-et nem értek. a testépítés kinézetről szól. valahol egészségről is, de nem ez a lényeg.
de normális esetben az ember nem gyógyszerekkel segíti a fejlődését, hát ennyi erővel tehetnél be szilikon bicepszeket, az is gyors módszer és ugyan úgy jól néz ki..
mi ez a nagy modernség? gyógyszerekkel izmosodni, gyógyszerekkel fogyni, aztán csodálkozik mindenki hogy beteg, impotens, egyéb ok miatt nem lehet már gyereke..
basszus, ez már tényleg nevetséges.
"személyre szabottan lehet meghatározni danabol kúra összetevőit, amihez nagy segítséget nyújtanak mások
tapasztalatai"
ez kurv.ajó! szegyjünk gyógyszereket mert a Pista azt mondta jó a dana-stana-propi kombó. kár hogy szegény fél éve nem tud edzeni, mert baj van a májával és a veséjével. na majd beszedjük az ő adagját is..
én csak ki próbáltam elég hülye voltam meg is bántam mert szar cucc...!!! csak vizet-hoz ennyi az egész meg ez csak hormon semmi több...nem éri semmit!
minek szedni ilyen szarokat??? ott van a táplálék kiegészítők ink arra költsd a pénzed! meg táplálékozásra kell óda figyelni,és fonotsak ( glutamin,aminosavak,fehérje)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!