Hol van Budapesten olyan kondi terem ahol nem röhögnek ki?
Figyelt kérdés
Olyan helyet keresek ahol nem röhögnek ki és viszonylag olcsó. Olyan hely nincs ahova szinte csak túlsúlyosok járnak? Talán ők nem röhögnek ki2012. jan. 5. 15:44
12/12 anonim válasza:
De amúgy minek foglalkozol velük? Aki kiröhög az magát minősíti. Aki normálisan edzeni megy oda meg erősödni az tuti nem röhög ki. Én is a haverjaimtól rendszerint azt hallom amikor esetleg egy túlsúlyost látnak edzeni, bárhol, kondiba, vagy futni vagy bármi sportot űzni, hogy tökre tisztelik az ilyen embereket akik túlsúlyosak és változtatni akarnak a testükön, és én is ezen a véleményen vagyok. Csak esetleg a divat gyúrósok röhögnek ki, de azokkal úgysem találkozol többet ott 2-3 alkalomnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!