Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik evezőpadot válasszam?

Melyik evezőpadot válasszam?

Figyelt kérdés

Van egy olcsó: [link] vagy a drágább: [link]

Elég nagy az árbeli különbség, és ha az olcsóbb is megfelelne, akkor inkább azt venném meg. Egyébként a vásárlásánál mire kell figyelni?

A férjemnek kéne (kb. 100 kg) és fogyni szeretne, de az izületei miatt nem akar futni.

Előre is köszi a normális válaszokat!

2012. jan. 5. 13:39
 1/8 dirtboy ***** válasza:
49%
akkor bicikliznie kéne,vagy gyors séta akár,mellé persze szálkásító diéta és akkor nem kell ilyen összegeket elkölteni egy fogyásra.
2012. jan. 5. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:
legjobb a diéta , utána pedig a kondi bérlet . Olcsóbban kijön van társaság ami miatt jobban hajt az ember és ha két hét után azt mondja jól vagyok így akkor abba hagyhatja szív fájdalom nélkül ,hogy mennyit adott ki ,mert ha abba akarja hagyni így is ugyis abba fogja . Egyébként a második fajtát ismerem az jó , csak ha nem evezett valszeg szarul fogja használni és csak huzogatja mint egyébként konditerembe az emberek 90 % meg nem figyel a sebességre és 4perc / 500 méterrel megy mint sokan szoktak . Nagyon átszokták vele verni az emberek magukat . Első fajta gépet meg még életembe nem láttam . Teljesen más a megvalósítás és nem is életszerű a 2. fajta az úgy mond egy Killboat szimulátor :D azzal fognak általában konditerembe találkozni . Szerintem am. van olcsóbb , mert úgy emlékszem , hogy amikor jártam evezni akkor voltak más fajták és utána mondták hogy venni akarnak komolyabbat és drágábbat és ezt vették .
2012. jan. 5. 15:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves Utolsó! Nem tudnál ajánlani olcsóbbat, ami szerinted még jó? Úgy látom, értesz hozzá.

2012. jan. 5. 16:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Én is a konditermet javasoltam neki, de azt szerintem hamarabb feladná, másrészt ha már egyszer hazajött, újra nem indul el, az biztos!

Meg aztán nem szívesen hagyna itthon a két kisgyerkőccel - nekem is jobb lenne persze, ha itthon edzené magát, ráadásul a gépet én is tudnám használni. Azt gondoltam, ez jobban segítene neki, mint egy szobabicikli.

2012. jan. 5. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Most ilyen párezerrel olcsóbbat találok csak [link]

azt a régebbi modelt nem nagyon találom

2012. jan. 5. 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:

itt van még pár olcsóbb . [link]

Egyébként szerintem vegyétek meg az olcsóbbat , hogy nagyon ne bukjatok bele . Akinek nincs kedve elmenni edzeni (teljes mértékbe megértem ) az nem fog otthon se bele adni sokat nem beszélve arról ,hogy egyetlen gép nem egy megváltás meg nem a gépek a legjobb megoldások az valamilyen szinten mindig könnyített nem beszélve arról ,hogy sokkal könnyebb csalni benne és instructor nélkül az ember fog is benne . Ha nem konditerembe keztem volna edzeni hanem csak otthon és meglett volna minden gépem fele annyit nem teljesítettem volna mert

1. Kell a társaság az emberek 90 % ának ,mert bizonyítani akar vagy hogy beszélgessen nagyon kevesek tudnak magukba edzeni (viszonítva azokhoz akik nem tudnak magukba )

2.Össze -vissza csináltam volna mindent pl bele lehet úgy gugolni a 100 kilóba ,hogy megse érezd pedig legugolsz te rendesen csak maga a mozgás teknikája más és bele lehet úgy a 70 kilóba , hogy nyomj egy b@zdmegot . Vagy hogy gépekkel példállózzak sokan nem tudják , hogy szabályosnál összezárod a térded ki húzod magad és tökéletesen vízszintesen húzod végig és nem fel kell venni 10 esre és ilyen 3:30 4 perc / 500 méterrel tolni hanem annyira felteszed ,hogy bírd a 2:15 el való menetelt . Sokak 20 percet szoktak ajánlani szerintem egy átlag kezdőnek elég 10 perces menetek .

(olcsóbbikon ahogy látom nincs mit állítani ,bár 3 d be még nem láttam csak a drágábbik fajtát ) azt a régi fajtát viszont nem találom sehol amit beszokrak rakni termekbe .

2012. jan. 5. 16:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!! Nagyon hasznos volt! Este megmutatom a férjemnek, hogy mit szól hozzá. Régebben járt konditerembe és az evezőpadot szerette, hátha ez motiválja. Ráadásul ülőmunkát végez, nem ártana a hátizmait erősíteni (derékfájós). Mégegyszer köszi!!
2012. jan. 6. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok nekem sokat segít ha edzek .
2012. jan. 6. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!