Melyik evezőpadot válasszam?
Van egy olcsó: [link] vagy a drágább: [link]
Elég nagy az árbeli különbség, és ha az olcsóbb is megfelelne, akkor inkább azt venném meg. Egyébként a vásárlásánál mire kell figyelni?
A férjemnek kéne (kb. 100 kg) és fogyni szeretne, de az izületei miatt nem akar futni.
Előre is köszi a normális válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Utolsó! Nem tudnál ajánlani olcsóbbat, ami szerinted még jó? Úgy látom, értesz hozzá.
Én is a konditermet javasoltam neki, de azt szerintem hamarabb feladná, másrészt ha már egyszer hazajött, újra nem indul el, az biztos!
Meg aztán nem szívesen hagyna itthon a két kisgyerkőccel - nekem is jobb lenne persze, ha itthon edzené magát, ráadásul a gépet én is tudnám használni. Azt gondoltam, ez jobban segítene neki, mint egy szobabicikli.
Most ilyen párezerrel olcsóbbat találok csak [link]
azt a régebbi modelt nem nagyon találom
itt van még pár olcsóbb . [link]
Egyébként szerintem vegyétek meg az olcsóbbat , hogy nagyon ne bukjatok bele . Akinek nincs kedve elmenni edzeni (teljes mértékbe megértem ) az nem fog otthon se bele adni sokat nem beszélve arról ,hogy egyetlen gép nem egy megváltás meg nem a gépek a legjobb megoldások az valamilyen szinten mindig könnyített nem beszélve arról ,hogy sokkal könnyebb csalni benne és instructor nélkül az ember fog is benne . Ha nem konditerembe keztem volna edzeni hanem csak otthon és meglett volna minden gépem fele annyit nem teljesítettem volna mert
1. Kell a társaság az emberek 90 % ának ,mert bizonyítani akar vagy hogy beszélgessen nagyon kevesek tudnak magukba edzeni (viszonítva azokhoz akik nem tudnak magukba )
2.Össze -vissza csináltam volna mindent pl bele lehet úgy gugolni a 100 kilóba ,hogy megse érezd pedig legugolsz te rendesen csak maga a mozgás teknikája más és bele lehet úgy a 70 kilóba , hogy nyomj egy b@zdmegot . Vagy hogy gépekkel példállózzak sokan nem tudják , hogy szabályosnál összezárod a térded ki húzod magad és tökéletesen vízszintesen húzod végig és nem fel kell venni 10 esre és ilyen 3:30 4 perc / 500 méterrel tolni hanem annyira felteszed ,hogy bírd a 2:15 el való menetelt . Sokak 20 percet szoktak ajánlani szerintem egy átlag kezdőnek elég 10 perces menetek .
(olcsóbbikon ahogy látom nincs mit állítani ,bár 3 d be még nem láttam csak a drágábbik fajtát ) azt a régi fajtát viszont nem találom sehol amit beszokrak rakni termekbe .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!