Elkezdtem az idei évben kondizni. Mennyire nagy baj az ha délelőtt a suli miatt kihagyom a táplálkozást és csak a délután többi részében viszem be a tápanyagot?
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 18:52
1/7 dirtboy válasza:
eléggé nagy baj,még ha reggelizel is otthon a suli az nem 5perc, ott is kéne normálisan kajálni legalább 1x.
2/7 anonim válasza:
Ne hagyd ki a kajálást, két puffasztott rizs közé teszel csirkehusit és szünetben megkajálod pár perc alatt.
3/7 A kérdező kommentje:
és ha megiszok egy fehérjeturmixot az mennyire lenne jó?
2012. jan. 3. 19:17
4/7 anonim válasza:
Szilárd kaja jobb lenne napközben, de így is jó lenne, ha tennél hozzá szénhidrátot. Pl. darált zabpehely vagy pufirizs.
5/7 TOMAtm válasza:
azért kell enni egyenletesen elosztva napközben h az inzulinszinted folyamatos legyen.baromság a napot délelőttre meg délutánra osztanod,mert a testednek ez egy folyamatos üzem,a szervezeted nem tudja mikor milyen idő van,annyit tud h te most nem adtál neki energiát amire szüksége van.
6/7 anonim válasza:
nem tudom, ki, hogy van vele,de én fogom a kis kajásdobozomat, teszek bele rizst,meg húst és megeszem a szünetekben.Nem macerás egyáltalán,de kanállal egyed, úgy gyorsabb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!