Mikor eddzek? Délelőtt, délután, este?
Felkelés után a legjobb, elvileg ugye akkor vagy minden szinten kipihent.
De én mondjuk pont nem szeretek akkor, hanem inkább délután, mikor már kicsit bejárattam magam.
A futás meg csak este, akkor szerintem a legjobb!
Ez teljesen egyéni,kinek hoyg felel meg es ki hogy teheti meg.En gyurok már pár éve.volt ido mikor reggel fel nyolctol kellet edzenem.En szemely szerint ezt nem szerettem.En azt szeretem amikor elvégeztem a napi teendoimet, es a nap vége felé /kora este,v késo delutan/
elmegyek egy jot edzeni.ilyenkor egesz nap ezt varom es ugy tekintek az edzésre mint a nap fénypontjára.Edzés utan pedig hazamegyek es este mar csak pihenek,lazulok.NEkem ez jon be ,nem szerettem ,mikor a regeli edzes utan kelemesn elfaradva meg elotem alt az egesz nap.Esetedben igazabol senki sem tud pontos választ adni.Ehhez az kel h megismerd a tested,mi mikor esik jol ,mikor teljesitesz jobban az adot sportban.Mert lehet furanak tunik a de a profi testépítok mar anyira ismerik a testuket hogy tudjak melyik testrészt mikor kell ezdeniuk ahoz hogy maximalis fejlodest erjek el.Csak azt tudom neked mondani h kezdetnek probalj oszealitani egy edzéstervet,dontsd el hogy most két hetig melyik napokon meylik napszokon milyen ezdest fogsz végezni.es ezt azb edzestervet kovesd.aztan idovel majd kitapasztalod h hogy a legjob a szamodra es aztan ugy fogod kialakitani a programot.Persz az is fontos hogy mi a célod az edzésekkel??izomtomeget akarsz épiteni?fogyni akarsz?vagy csak siman sportolni akarsz midnenféle clekituzes nelkul? fontos ,mert ez alapjan sokal konnyeb meghatarozni hogy milyen aranbyan kell elosztani az edzésformákat.
Kérdező: szépen odaírtam, h: " pl. ha REGGEL 10-KOR ESZEM, akkor természetes, h utána eszek még a nap folyamán..."
előbb el kellene olvasnod amit írnak erre a ba*ott kérdésedre, és aztán dirigálni ba*d....
Sziasztok!
Szerintem az a lényeg, hogy edz, mindegy, hogy mikor. Én rászoktam a reggeli edzésre, bár nehéz volt magam rávenni, de nagyon frissítő és megéri.
Utánaolvastam, mielőtt elkezdtem, nektek is ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!