Tök ideges vagyok :@ miért nem megy már legalább egy szabályos fekvő?
na elkezdtem fekve nyomni 25kilót 25x kéne kiemelni v 20fekvőt 30sec alatt, így ránézésre talán fekvőtámasz lenne a könnyebb még egy hónappal ezelőtt vagy hogy elkezdtem nőit aztán tovább haladtam" utána feladtam aztán jött a fekve nyomás mondom megpróbálom azt most már elég szépen megy mert már megy 25kilót 5x kitudok nyomni még van rá kb 3hónapom h sikerüljön(25)
de nagyon bosszant h ennyi kilót kitudok emelni 5x de egy nyamvadt fekvő támaszt meg nem tudok csinálni :(
lány
edzésterved hogy néz ki?
étrend van?
a fekvőhöz az egész törzsednek is meg kell erősödnie.
Plankot mennyi ideig tudsz tartani? 2 perc a minimum, 4-5 perc már tűrhető. Ez megerősíti a törzset, és ez az alapja a jó fekvőtámasznak.
amúgy ez a plank: http://www.youtube.com/watch?v=pSHjTRCQxIw
íme még 1 bizonyíték, hogy a saját testsúllyal végzett gyakorlatok mennyivel nehezebbek, mint a vas emelgetése.
a testépítők/gyúrósok 99%-a összes zarja magát, ha egy primitíven egyszerű, alap szertornász gyakorlatot kellene végrehajtania, ahol az egész tested izomzata dolgozik, nem csak 1, max. 2 izomcsoport.
ma 12:32
íme itt egy testépítő aki erő emeléssel is foglakozott,csináld utána ha bírod
http://www.youtube.com/watch?v=SPNF3C6NRKk&feature=player_em..
a végén 372 kilóval végzi a gyakorlatot.
egyébként nem egy ilyen testépítő van.
plankot kb 2percig bírtam XD
na tegnap megembereltem magam és kitudtam nyomni egy szabályos fekvőt :D
Étrendem:
annyi h csoki meg ilyen sz.arokat már nem eszek, ill. megpróbálok egy nap kb 6x-7x enni ja és napi 2x eszek husit vmi körettel
Állj a fal mellé, tedd rá a kezed és próbálj így olyan karhajlításokat végezni, mintha felkvőtámaszt csinálnál és a fal lenne a föld.
Csináld ezt és szép fokozatosan (több nap, vagy ha lassabban megy, akkor több hét alatt) próbálj át térni egyre vízszintesebb helyzetbe, vagyis ne egyenesen állj a fallal szembe, hanem egyre ferdébben, valamint ha már nagyon alacsonyan lennél asztalra, vagy valamilyen magasabb tárgyra tedd a kezedet és így szép lassan fokozhatod a nyomást.
Fekvőtámaszozás során minél alacsonyabban van a kezed a lábadhoz képest, annál nagyobb mértékben fog rá nehezedni a testsúlyod.
Ha már nagyon jól mennek a hagyományos fekvőtámaszok, akkor akár elkezdheted felrakni a lábadat egyre magasabb tárgyakra és akár a kézenállásban végzett fekvőtámaszig is el lehet jutni.
Még egy kis plussz segítséget jelenthet, ha miközben próbálod kinyomni magad megpróbálod megfeszíteni a hasizmodat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!