Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tőlem lehetnek melegek, de...

Tőlem lehetnek melegek, de miért éppen Budapesten kell ezt megrendezni?!

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 28. 20:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

GreenTea

#3 válaszoló: Ugyanezt gondolom!

Egy darabig valóban az volt a célja a felvonulásuknak, hogy megmutassák társaiknak, hogy nem kell bújkálni, nem kell hazudni a nemi hovatartozásukat illetően. Ezt még meg is értem, mert nem a középkorban élünk, ahol mindenkit meg kell égetni azért mert "más". Az viszont már idegesítő, hogy a "meleg büszkeség" undorító magamutogatássá változott! Senkire és semmire nincsenek tekintettel. Én lényegében pont leszarom ki mit csinál otthon, nem érdekel hova dugja a pöc$ét vagy mire használja a segglyukát! De az idegesítő, hogy valaki arra veri magát, hogy homokos! Eljutottak odáig, hogy már senkit sem érdekel mit csinálnak, és az a bajuk hogy nem foglalkoznak velük... Hát kiharcolják a figyelmet a köcsögök!

Nagymamám véleménye: "Majd én is felvonulok, hogy én meg nem vagyok meleg!" :D

2011. dec. 28. 21:08
 12/21 anonim ***** válasza:
De miféle "olimpia" az, ahol ilyen "versenyszámok" vannak?! Ez nem sport rendezvény, hanem a meleg felvonulás újabb változata (férfi kánkán, fodros szoknyában?). Egyébként azt nem tudom elképzelni, hogy akkora bevétel lenne egy ilyen rendezvényből. Meg kell nézni, egészen novemberig tele van pl. a Budai Vár turistacsoportokkal. De ezek NEM melegek (amerikai nyugdijasok, kinaiak, japánok stb.) és igenis ŐK hozzák a bevételt.
2011. dec. 28. 23:04
 13/21 A kérdező kommentje:

Na ugye, hogy olvassák ezt a fórumot!

[link]

2011. dec. 29. 21:21
 14/21 A kérdező kommentje:
Na és persze: megszólalt a Jobbik. Majd megint zeng fél Budapest a szokásos lezárások miatt, a többiről nem is szólva. Kinek hiányzik ez?
2011. dec. 29. 21:23
 15/21 A kérdező kommentje:

Ingyen kapnának sportcsarnokokat és uszodát? Vagy sok mást is? Ezt ígérhette a Demszky 2009-ben?

A Jobbik szerint:

"Nyomatékosan felkérték Tarlós Istvánt, hogy "zárja be a kiskapukat a heteroszexuálisokat diszkrimináló magamutogató parádé előtt, s haladéktalanul vizsgáltassa ki, a rendezvény szervezői kötöttek-e szerződéseket állami vagy budapesti tulajdonú sport- és egyéb létesítmények használatára. Amennyiben pedig a válasz igen lesz, intézkedjen a szerződések azonnali felmondásáról."

2011. dec. 29. 21:26
 16/21 anonim ***** válasza:
Megáll az eszem! Ha ezt megengedik, akkor lehetnek összecsapások, zűrzavar, utcai csata akár sebesültekkel vagy halottakkal is. Ez talán az idegenforgalom érdekeit szolgálja?
2011. dec. 29. 23:02
 17/21 anonim válasza:

És mondd meg miért zavar téged egy sportesemény, kimész tán szurkolni. Nem kötelező.

1. Olimpiai eszme lejáratása:

Mind a nemzetközi, mind az angol olimpiai bizottság támogatja a rendezvényt, talán csak a homofóboknál "járatódik le" az eszme.

2. A melegek diszkriminálnak:

Bárki indulhat a versenyszámokban, és csodálkozni fogtok de lesz heteró versenyző is.

3. Az állam nem támogatja a rendezvényt anyagilag, de az adókból bevétele lesz.

4. Meg fogtok lepődni nem szex-maraton lesz meg erkölcsi fertő, hanem rendes versenyszámok: futás, úszás, műugrás, tánc stb. Ja és az örök sláger igen lesz férfi szinkronúszás is, mert miért ne elvégre az is egy sport, kimondta, hogy csak nők űzhetik (pl: az usában a cheerleaderek is eredetileg férfiak voltak, aztán jött a pompon lány kultusz)

5. Kérdezem én, a magyar sporttársadalom mennyire fogadna el egy profi, de meleg versenyzőt? Valljuk be őszintén semennyire, majd ha nálunk is bátran vállalhatja mindenki a melegségét és lesz egy Matthew Mitchem-ünk, akkor nem lesz szükség toleranciát erősítő rendezvényekre.

2011. dec. 31. 01:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Nézd meg, mit nyilatkozott a Jobbik! Tőlem aztán meztelenül is versenyezhetnek, mint a régi görögök, de az is biztos, hogy a Jobbik semmiképpen nem fogja tűrni a jelenlétüket, azt, hogy a világban minden sporthír ezzel kezdődne: "Budapest a melegek fővárosa"! A felvonulásokat se tűrik, mi lesz akkor ezzel? Kinek hiányzik az utcai tojászápor és hasonlók?
2011. dec. 31. 16:10
 19/21 anonim válasza:

Igen, igen, igen a jobbika sportszakértők királya. Hát megb...szhatják az anyjukat.

Ja és szerinted nem lenne ciki, ha a nagyvilágban minden újsághír így kezdődne: betiltottak Mo-n egy sporteseményt. Így is le vagyunk égetve. Sőt egy panzióban dolgozó ismerősöm mondta, hogy egy dán család lemondta a foglalást (heteró)család, mert olvasták, hogy Magyarország durván homofób.

2012. jan. 1. 15:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Tőlem mindenki ott lehet meleg, ahol akar KIVÉVE a nyilvánosságot! Az csak polgárpukkasztás és indulatokat vált ki azokból, akik nem tűrik, hogy ezt lássák a gyerekeik. Elég kellemetlen élmény volt nekem, amikor orvos küldött gyógyfürdőbe és hiába volt rajtam alsó, egy ilyen begerjedt meleg meg akart támadni, én voltam az esete.
2012. jan. 1. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!