Tőlem lehetnek melegek, de miért éppen Budapesten kell ezt megrendezni?!
GreenTea
#3 válaszoló: Ugyanezt gondolom!
Egy darabig valóban az volt a célja a felvonulásuknak, hogy megmutassák társaiknak, hogy nem kell bújkálni, nem kell hazudni a nemi hovatartozásukat illetően. Ezt még meg is értem, mert nem a középkorban élünk, ahol mindenkit meg kell égetni azért mert "más". Az viszont már idegesítő, hogy a "meleg büszkeség" undorító magamutogatássá változott! Senkire és semmire nincsenek tekintettel. Én lényegében pont leszarom ki mit csinál otthon, nem érdekel hova dugja a pöc$ét vagy mire használja a segglyukát! De az idegesítő, hogy valaki arra veri magát, hogy homokos! Eljutottak odáig, hogy már senkit sem érdekel mit csinálnak, és az a bajuk hogy nem foglalkoznak velük... Hát kiharcolják a figyelmet a köcsögök!
Nagymamám véleménye: "Majd én is felvonulok, hogy én meg nem vagyok meleg!" :D
Ingyen kapnának sportcsarnokokat és uszodát? Vagy sok mást is? Ezt ígérhette a Demszky 2009-ben?
A Jobbik szerint:
"Nyomatékosan felkérték Tarlós Istvánt, hogy "zárja be a kiskapukat a heteroszexuálisokat diszkrimináló magamutogató parádé előtt, s haladéktalanul vizsgáltassa ki, a rendezvény szervezői kötöttek-e szerződéseket állami vagy budapesti tulajdonú sport- és egyéb létesítmények használatára. Amennyiben pedig a válasz igen lesz, intézkedjen a szerződések azonnali felmondásáról."
És mondd meg miért zavar téged egy sportesemény, kimész tán szurkolni. Nem kötelező.
1. Olimpiai eszme lejáratása:
Mind a nemzetközi, mind az angol olimpiai bizottság támogatja a rendezvényt, talán csak a homofóboknál "járatódik le" az eszme.
2. A melegek diszkriminálnak:
Bárki indulhat a versenyszámokban, és csodálkozni fogtok de lesz heteró versenyző is.
3. Az állam nem támogatja a rendezvényt anyagilag, de az adókból bevétele lesz.
4. Meg fogtok lepődni nem szex-maraton lesz meg erkölcsi fertő, hanem rendes versenyszámok: futás, úszás, műugrás, tánc stb. Ja és az örök sláger igen lesz férfi szinkronúszás is, mert miért ne elvégre az is egy sport, kimondta, hogy csak nők űzhetik (pl: az usában a cheerleaderek is eredetileg férfiak voltak, aztán jött a pompon lány kultusz)
5. Kérdezem én, a magyar sporttársadalom mennyire fogadna el egy profi, de meleg versenyzőt? Valljuk be őszintén semennyire, majd ha nálunk is bátran vállalhatja mindenki a melegségét és lesz egy Matthew Mitchem-ünk, akkor nem lesz szükség toleranciát erősítő rendezvényekre.
Igen, igen, igen a jobbika sportszakértők királya. Hát megb...szhatják az anyjukat.
Ja és szerinted nem lenne ciki, ha a nagyvilágban minden újsághír így kezdődne: betiltottak Mo-n egy sporteseményt. Így is le vagyunk égetve. Sőt egy panzióban dolgozó ismerősöm mondta, hogy egy dán család lemondta a foglalást (heteró)család, mert olvasták, hogy Magyarország durván homofób.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!