Tőlem lehetnek melegek, de miért éppen Budapesten kell ezt megrendezni?!
Ez és a melegfelvonulás is azért röhejes mert állítólag a melegek és heterók egyenlőségéért csinálják az egészet, azért hogy megmutassák a melegek is ugyanolyan emberek, miközben SZÁNDÉKOSAN rendezik ezeket az eseményeket külön melegeknek, ezzel pedig csak még inkább beégetik köztudatba hogy vannak a heterók és vannak a melegek.
Remélem értitek mire akartam kilyukadni.
Most azt is észrevettem, hogy a "megrendezés költségeinek egyharmadát a magyarok fizetik"?! Osztán miből? Az én adómból? A fűtött iskolatermek, a minimálisra szorított valódi kultúra rovására (létszámleépítés igen nagy méretűnek tervezve)? Vagy az orvosok ezért nem kaphatnak béremelést, vagy azért gyalázatosan rossz a BKV buszparkja, sok az éhező nyomorult? Erre mind NINCS PÉNZ, "melegolimpia" nevű polgárpukkasztásra van?
Neolibék menjenek Berlinbe szórakozni!
Minden normális embert zavar.
Nem a melegek hanem ez az exhibicionizmus.
Melegfelvonulástól olimpiáig ...
A szex intim magánügy,hálószoba titok,hogy ki mire és hogyan élvez.
De divattá lett a hivalkodás a fenenagy "szabadság" e téren is.
A gyerekeink orra előtt - mint követendő példa ?!
"A szervezők állami támogatást nem kapnak, de az Euro Games számításaik szerint 1,5-1,8 milliárd forint bevételt hozhat az országnak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!