Aerob mozgás nélkül is van szálkásítás?
igen kell a kardió edzés8aerob mozgásforma)
Ami megemeli a pulzust és kifejezetten nagyon jó zsírégetésre a futás égeti a legjobban a zsírt közepes tempóval 20-30 perc futás heti 3szor bőven elég!!!!
a hatása nem marad el, pl az iffb pro versenyzők van h napi 2 szer is nyomják a kardiót a versenyfelkészülés során láttam már olyan edzéstervet is, és reggel este egy egy óra plussz edzés mellé, szóval enélkül nem tudod megúszni!!!!
Nem muszáj, viszont mozgás nélkül szerintem kibírhatatlan, akkor elég keveset kellene enned, abból is csak a teljesen tiszta ételeket. + valószínű izmot vesztenél.
Amúgy nem csak a futás létezik, 1000 féle mozgásforma van, találd meg azt amit szívesen csinálsz.
ha megfelelően alacsony kalóriatartalmú a diétád van hozzá,akkor elég csak a súlyos edzés.(persze az sem mindegy,hogy mennyi rajtad a fölös zsír+mennyire gyors az anyagcseréd)De ez tényleg közel jár az önsanyargató szerzetes életmódhoz,szóval legyen egy normális diétád,és egy kicsit kardiózz,akkor is ha nem szereted+az érrendszer és az állóképesség szempontjából is fontos.nem muszáj futni,elég a tempós séta,vagy biciklizés is.
30/F
igen nem muszaj futni!
Rengeteg mas formaja van az aerob edzesnek, ahogy irtak is!
Sot szerintem a futas az egyik legveszelyesebb izuletgyilkos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!