Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Innen tényleg kap az ember...

Innen tényleg kap az ember egy ingyen adagot?

Figyelt kérdés

[link]

Úgy tudom egy adag ingyen van, csak a szállítási költségért kell fizetni. Mennyi lehet a szállítási költség?

2011. dec. 18. 09:21
 1/9 anonim ***** válasza:
50-100 dollár
2011. dec. 18. 09:31
 2/9 anonim ***** válasza:
levélben elküldik akkor csak 1000 forint kb... én annyiért rendelek Amerikából játékokat gépre...
2011. dec. 18. 09:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy adagért még z is rohadt drága szerintem.
2011. dec. 18. 09:58
 4/9 anonim ***** válasza:
épp most próbálom a szert a doboz felénél járok hát őszintén inkább maradtam volna az ATTACK nél!!!! sokkal jobb.Scitec-hagyomány, minőség!!!
2011. dec. 18. 10:13
 5/9 A kérdező kommentje:
és biztos hogy levélben elküldik?
2011. dec. 18. 18:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne tudom vágod e de az egy adag ne valószinű, hogy egy dobozra vonatkozik, hanem annyi menyiségre amit egyszer letolsz. 1000 forint körül ez elég drága adag szerintem.
2011. dec. 18. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:
nem írja, hogy bármit is fizetned kéne... gondolom EU vagy USA forrásból küldik, szóval szerintem postát sem kell fizetned
2011. dec. 18. 19:50
 8/9 A kérdező kommentje:

Neutronlovag

De annyinak meg semmi értelme nem lenne még reklámszinten se szerintem mert amit te írtál olyan kevés mennyiségtől esélytelen hogy bármi hatás is legyen.

2011. dec. 18. 21:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát már bocs, de nem lehetsz annyira hülye, hogy azt hidd elküldik az egész dobozt.

Arról van szó, amit Neutronlovag is írt, hogy maximum egy adagot küldenek, de úgy meg olcsóbban kijössz itthon.

2011. dec. 20. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!