Hogy tudnám elérni hogy a sok futóedzés mellett a konditeremben eltöltött óráknak az eredménye is látszódjon?
Sehogy! A futók (sprinterek kivételével) ezért sosem nagy darabok.. ez egy ilyen dolog. De ha a kondizást alárendeled a futásnak, akkor annak több haszna van: pl guggolásból nem 8-10-et csinálsz nagyon nagy súllyal, hanem dinamikusan és pörgősen 15-20-at, stb. Ezzel robbanékonyabb leszel, és ez kell neked.
EGyébként nem tudom a krumplicukornak mi értelme (szerintem semmi!), megfelelő táplálkozásnak ellenben lényegeesen több értelme lenne, testépítő oldalakon alapismeretekben találsz leírást h miről beszélek. (ha érdekel guglizd ki) Egyébként multivitamin, fehérje, aminosavak.. Ezek segíthetnek minimalizálni az izomvesztést
nagyon-nagyon sok fehérjét fogyassz, és ügyelj rá, hogy futás előtt-közben mindig legyen cukor a véredben. Így békén hagyja a zsíranyagcseréd az izomzatodat.
Nem kis mennyiségekről beszélek, mert ez az edzésmennyiség nagyon sok utánpótlást igényel. Nem könnyű...
Tudom, mert sorstársad vagyok, csak én lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!