Szexi tánc tininek buliban? Ezzel együtt fogyás otthon?
13 éves lány vagyok, iskolában lesz pár hónap múlva ilyen évfolyambuli, és nem szeretnék tökre leégni a táncommal...de ugye mai zenére nem lehet csárdásozni...koreográfiát nagyon nem fogok tanulni...tehát pár ilyen begyakorolható "szexibb" mozdulatot tudnátok írni vagy mutatni?
Emellett szeretnék otthon fogyni...van futópad, szobabicikli, stepper...kötél...ugrókötél...
Nem vagyok kövér...csak hasból, combból le szeretnék adni...tánccal lehet? otthon!
Zumbát próbáltam...de én nem tudtam utánuk csinálni...
ELŐRE IS KÖSZI A normális VÁLASZOKAT!!!!
helyi zsírégetés nincs,soha nem is volt
ha fogyni akarsz akkor szálkásító étrend és aerob mozgás de előbb kérd ki egy őszinte ember véleményét arról az állítólagos feleslegről ami rajtad van mert lehethogy azt csak te látod
Ezazz..légy már te is 13 évesen k*rva;)Csak ne ebben a kategóriában tedd közzé légyszíves.
ez a
"nemvagyokkövérdefogynékdenemistudomhogymerhülyevagyok" duma meg még agyszintedhez mérhető...kislány vagy még,nem kéne ilyenekkel foglalkoznod.Sportolj,azért hogy egészséges légy,és mert szereted,ne azért,hogy anorexiás műr*banc lehessél.De ha neked az kell,csak hajrá,a te életed,te irányítod,akkor is,ha még fogalmad sincs róla...
Lehet hogy hülye vagyok, de itt nagyon sok válaszolónak van szövegértési problémája...
Azért köszönöm...még egy indok, hogy miért jó ide járni (önbizalom-növelő) :)
És attól mert szeretnék pár táncmozdulatot ellesni a "nagyoktól", esetleg kicsit sportosabban kinézni, mi a rib@ncos, illetve anorexiás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!