Milyen küzdő sporto (ka) t válasszak?
Amíg olyan hülye vagy, hogy a dojo-t is küzdősportnak hiszed addig szerintem hanyagold. Amúgy 3-4 cigó ellen az iszkiri nevű harcművészet a legjobb.
Ha reális céljaid is vannak utcára akkor ajánlom: Savate, Wing Chun, Késharc, Jiu-Jitsu (japán).
"Tévedni emberi dolog, letagadni még emberibb."
Ha már egyszer hülyeséget írtál (akár véletlenül, akár nem) akkor vállalnod kéne érte a felelősséget és a (jogos) lecseszést, ahelyett, hogy minket oltogatsz, meg neked áll feljebb. Tanúsíts egy kis tiszteletet, ha már segítséget vársz "-.-
Lehet h hülyeséget mondok,de nem a Judo-ra gondoltál véletlenül?
Am meg leírom azt,amit szoktam.Szerintem utcára a Jeet Kune Do-Eskrima/Kali késharc a legjobb.Ezzel jó eséjjel meg tudod magad (és a barátnőd)védeni,akár több (fegyveres) hiperpigmentált ellen is.De ezen kívül még jó a Wing Csun,a Ju Jitsu,a Kempo,és a Krav Maga meg a Defendo is,ha jók oktatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!