A hétvégén lesz Szegeden ez a F1-es bemutató. Szeretnénk elmenni, de 3 gyerekkel, jó ötlet?
Figyelt kérdés
A legkissebb 3 hónapos,nagy lessz a tömeg,na meg a hangzavar sem tesz jót a pici fülének. Szerintetek maradjunk?A gyerekeket sajna nem tudjuk le passzolni,nincs meg senkivel a 2 éves,a kicsi meg még szopizik.
Azért jó lenne látni,hallani, érezni a gumi szagot.
2009. máj. 15. 16:58
1/5 anonim válasza:
Én biztos megyek, de csak egyedül. Kisgyerekekkel szerintem nem a legjobb ötlet, viszont kihagyni meg kár lenne... Remélem mégiscsak meg tudod oldani vhogyan...
2/5 anonim válasza:
Hát, szerintem a tömeg, és a zaj miatt nem jó ötlet... Én legaláabbis nem vinnék ilyen piciket. Állítólag iszonyatos hangja van a F1-es autóknak, a pici biztos megijedne tőle és szerintem a fülüket se lenne jó kitenni ilyen hanghatásnak. Szopztatni hol tudsz majd?
3/5 anonim válasza:
A futamokon sok pici gyereket látni a közönség soraiban füldugóval a fülükben.Ez egy jó megoldás.
Bár én már felnőtt vagyok,egy kicsit azért én is tartok a dologtól (persze azért ott leszek!) mert még sosem hallottam élőben F1-es autót és mindenhonnan azt hallani,hogy szinte kibírhatatlan robajt képesek produkálni...
4/5 anonim válasza:
én már hallottam, és ha közel vagytok, vagy van valami tömör épület mögöttetek / felettetek ahova beszorul a hang, vagy visszaveri, akkor tényleg nagyon durva! Mondjuk valószínűleg "le lesznek tekerve" az autók, tehát kisebb tejesítménnyel és nem versenybeállítással fognak menni, de utcákban ha jól tudom, úgyhogy készüljetek befogni a fületeket :)
5/5 anonim válasza:
Az 1. vagyok. Nnna, kint voltam megnézni, nekem nagyon tetszett! Bár a rakpartra már nem bírtuk odazsúfolni magunkat, de legalább a Novotelnél kifogtunk egy jó kis árnyékos helyet... Olyan hangjuk volt ezeknek a gépeknek, hogy libabőrös is lettem! :) És amit Besenyei "levágott", az nagyon ott volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!