Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Ju Jitsu-s edzőruhát lehet...

A Ju Jitsu-s edzőruhát lehet használni például 1 Kyokushin karate edzésen? Vagy a karaténak más milyen ruha kell?

Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 10:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Én mentem már jujitsu-s gi alsóban taekwondo edzésre, vagy jitsu-s ruhában judo és aikido edzésre. Nem hiszem, hogy annyira érdekelné őket, milyen ruha van rajtad. Habár azért nem rossz ötlet be szerezni egy fehér vet, mert ha a saját övedet használod más hm edzésen, az tiszteletlenség. Ha ruhavásárláson gondolkodnál, akkor a mindenképpen a jujitsu ruhát vedd meg. Talán kicsit drágább (mondjuk én az edzőmtől vettem nagyker áron), de mindenképpen jobban megéri, mert sokkal jobban bírja a strapát. Na meg sokkal melegebb, ami azért télen előny, ha nincs fűtés a teremben. Én a Hayashi márkát ajánlom, az nagyon strapabíró...
2011. dec. 4. 17:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Persze h leuet használni.Csak alapvetõen sérti a dojo etikettet.A kyo ruhák bal felsö sarkábanvkötelezöen ott kellblennie a Kyokushin Kai jelnek,ami ugyebár(mivel Ju Jitsuról lévén szó) a jitsu giken jem található meg.
2011. dec. 4. 20:34
 13/14 anonim válasza:

Hali, le szokott hozzánk jönni egy ninjutsu-s srác Kyo edzésre.

Az ő ruhájuk fekete, és talán a legtávolabb esik a Kyo Gítől.

Megkérdezte, hogy bejöhet-e edzeni a dojoba, és természetesen beengedték, viszont a zöld övét le kellet cserélnie fehérre, erre kapott némi időt, tehát pár alkalommal még elnézték neki.

A taekwondosok is bejönnek hozzánk a saját ruhájukban, de az öveiket nem ismerik el nálunk.

Laci

2012. jan. 17. 15:08
 14/14 anonim válasza:
Kérdező csaknem Adámy Istvánhoz mentél le karatézni?
2012. febr. 15. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!