A Ju Jitsu-s edzőruhát lehet használni például 1 Kyokushin karate edzésen? Vagy a karaténak más milyen ruha kell?
jitsuban lehet erősebb anyagú ruha kell, mert sokkal jellemzőbbek a fogások. kyo-hoz képes úgy mondanám, hogy a karatéval ellenben itt fogások, feszítések vannak.
ezeket a vékony anyagú karate ruhák nem feltétlen bírnák, de van olyan gí ami mindkét edzésre megfelelő.
Máshogy néz ki, mint az elözö válaszoló megjegyeszte, sokkal erösebb egy jiu jitsu ruha..
De én a jiu jitsu ruhámba mennék, legfejebb furán néznének rám, mivel kicsit "modernebb" a jiu jitsu ruha, és tele van mindenféle patchel, legalábis az enyém..
egyszerű az is.
de mint írtam, attól függ milyen ruha. nekem volt olyan karate ruhám, ami ha minden igaz judo-hoz, jitsuhoz is jó volt (lett volna) mert erős anyagú volt. karatéban tudtommal nincs sok más követelmény, mint hogy sima fekete gí legyen.
olcsót nem, jót igen.
ezt nézd meg, meg persze keress az interneten is, mert lehet van olcsóbb bolt. [link]
Hogy sértö azt nem tudom, de tudom mikor jöttek judosók vagy más sportból edzeni nálunk, akkor jöttek a ö ruhájukba és hordták a fekete övüket, pedig ugye fehér övesek lennének a jiu jitsuban..
Szóval ha csak vendéglátásba mész oda, akkor szerintem nem baj ha a régi ruhádat használod, de ha karatezni akarsz, akkor talán illik egy új ruhát meg övet vásárólni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!