Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt értetek el...

Mennyi idő alatt értetek el 36-os kart?

Figyelt kérdés
Hány centiről?
2011. dec. 3. 18:21
1 2
 11/16 dag ***** válasza:
27-ről kezdtem 11 hónapja, most 37-es! Tápkiegek mentek, koksz nem!
2012. jan. 8. 17:31
 12/16 bazsi93 válasza:

Itt hidd el,senkinek sem a tömegnövelőktól és az étrendkiegészítőktől lesz nagyobb karja,az leginkább az eddzésen és a kajáláson múlik,aztán jöhet a tápkieg.

Amúgy ha gyorsan nagyobb akarsz lenni egy picit,rendes kaja és eddzés melett,de nem akarod szét baszni magad,akkor ajánlom az egyszerű bioteches 100% kreatin monohidrátot. Egy kúrát megcsinálsz belőle és fasza. Ha érdekel a kúra,hogy hogy kell írj egy privit.

2012. jan. 8. 18:57
 13/16 Frappa válasza:
Mindenkinél változó, valaki gyorsabban épül, valaki lassabban. Én 3honap alatt 35ről 39,5-40es bicepszet tudtam csinálni, annyivel , hogy edzés után egy adag fehérje.
2012. márc. 11. 17:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Én 6 hónapja csinálom de volt 2 hónap szünetem és amikor kezdtem akkor volt 31 és most 6 hónap után 38 cm, tömegnövelőkkel(Biotech Hyper Mass 5000, Scitec Volumass 35 stb).
2012. márc. 19. 19:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem annak idején mindenféle testmozgás nélkül 33-as volt. Ez volt 18 éves koromban, igen, jó vékony volt. 184 cm magas vagyok, akkor 69 kg voltam.

22 évesen elkezdtem edzeni, most vagyok 28.

Jelenleg 49-es a karom, de a 36-os méretet nem emlékszem már, mennyi idő alatt értem el. Szerintem néhány hónap lehetett, az elején könnyebben lehet fejlődni. Talán egy egyetemi félév, nem tudom. Egyébként akkor még nem volt pénzem kiegészítőkre, egyetem alatt nem álltam valami jól. Otthonról hozott tojás, hús. De egy időben ettem a piskótát is lekvárral, mert nem volt más lehetőségem. Akkoriban még sokat edzettem rengeteg sorozattal, azt hittem, minél több sorozatot csinálok, annál izmosabb leszek. :) Most már csak heti háromszor edzek 35 percet, testrészenként legfeljebb 3-5 sorozattal összesen. Lényegében H.I.T. edzéseket csinálok.

Az egyetemi idők sajnos már elmúltak, de a Biotech, meg Scitec nekem azóta sem kell. Gaspari és VPX fehérjét fogyasztok.

2012. aug. 16. 10:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Simán el lehet érni én 14 éves vok 32-33 karral keztem most 36 .3 honap alatt.
2013. ápr. 22. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!