Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Primobolan-ról vélemények?

Primobolan-ról vélemények?

Figyelt kérdés
Nem kezdő testépítő vagyok és tudatában vagyok a szerek mellékhatásaival!! Olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik már használták ezt a szert4

2011. dec. 2. 15:09
1 2
 11/15 °:Amigo:° ***** válasza:
100%

Honnan kerül ide ennyi idióta vadbarom ?!

:-)))

Komolyan, ezért szeretek idejárni..Itt mindíg akad egy 15 éves kis nyomorék akinek Lee Priest elárulta, hogy mit és mennyit használ...

#9:

Sajnálom, hogy nem tudsz olvasni. Szó sem volt MGF -ről és hasonlókról. Amit én írtam az a leg- ártatlanabb növekedési hormon serkentők ill. somatostatin antagonisták. Pontosan tudom, mit írtam, ellenben veled.

Gnrh ? LOL ! Marha, azt sem tudod, miket írkálsz :-))))

Másik agyhalott:

Nem érdekel, hogy Te csóró vagy, nem volt szó semmilyen anyagi vonzatról, bár a gyógyszertári Primo 1200-1500 Ft, amiből kell heti 4....Amit én ajánlottam annak a heti költsége ~3 ezer Huf.

Amiket itt ajánlotok (szteroid) azoknál nagyságrendekkel jobb, és ráadásul legalább eredetiek. (nem vezettek meg, ne félj te attól, nem ma kezdtem elhiheted)

Amiket itt írtok, azok mind negatívan befolyásolják az endogén tesztoszteron termelést, de ahhoz nem elég androgének, hogy pótolják azt.

Próbálj csak Decát, Primobolant, Boldenont tolni tesztoszteron nélkül (de írhatnám a szemes szarjaitokat is).

Na jó kokszolgatást, remélem megveszitek az összes hamis cuccot, mert kell nekünk a pénz, hogy eredetieket tudjunk venni....

Ui.: nyugodtan égessétek még magatokat, jól szórakozok :-D

2011. dec. 4. 19:32
 12/15 anonim ***** válasza:
21%

onnan kerül ide ennyi idióta vadbarom ?!

:-)))

kezdjük ott h te sem vagy épp egy kis tulok, figyu ott kezdjük ha már sorjában megyünk, h elsőnek is te írtál minősíthetetlen hangnemben nekem amire én reagáltam ,akkor már ne te legyél megésrtődve mint egy kisgyerek viseld el akritikát, mert az lesz elég sok!!!!

Komolyan, ezért szeretek idejárni..

én is mert van pár olyan ember mint te aki fogalmam sincs honnan szerezte a tudásását, de közveszélyes az tuti, olyan dolgokat istenítesz amiről sztem te sem tudod h mik vagy ha igen akkor meg nem egy ilyen oldalon reklámoznád magad, h ilyen szert nyomsz, én úgy látom h pont TE nem tuddo mik ezek csak beszélsza nagyvilágban, amit te leírtál 2 szert nemhinném h hozzájutnál, sőt ebben biztos vagyok, ezek csak szavak AMIGO!!!!

Amikor még nálunk is itthon versenyzők megmaradnak a régi szerek használatánál, néha növi meg inzulin megy még mellé, te meg ekkkora baromságot írsz h iylet nyomsz , KAMU!!!!!!!!!

Sajnálom, hogy nem tudsz olvasni. Szó sem volt MGF -ről és hasonlókról.

akkor ki írt peptidekről, meg faktorokról.....HA....... szted ezek mik, mGF,Gnrh, ghrh??????????,hallod te nézz már utána és ne csak légből beszélj mielőtt vmit leírsz!!!!!!

Gnrh ? LOL ! Marha, azt sem tudod, miket írkálsz :-))))

én tudom mit írtam le de te viszont úgy látom nem avgy tisztában azzal h miket is írkálsz ide....

és visszatérve h ki a 15 éves nyomorék sztem magázódhatnánk is az én részemre, úgyhogy finomabban fogalmazzál már máskor!!!!!!!!

És h nem tudom miről beszélek mégegyszer leírom, ami szereket írtam, primo, deca, winstrol h kezdpknek nagyon jók szted ezeket aszereket miért használják arák és aids gyógyászatban manapság is itthon meg külföldön egyaránt????????????és életük végéig kapnak különféle hormon készítményeket h a testtömegük ne csökkenjen annyira de ezekből na erre mit mondasz????????

egyben igazad van aláírom!!!!!!!!!

h ezen szereke csökkentik az endogén tesztoszteron termelést, DE a teszto variánsok nem?????????????sőt inkább azok csökkentik, igaz h azok adnak androgén plusszt is a kúrához, de sztem egy kezdőnél mint a kértdező aki sztem csak akar egy 10-12 heets primo kúrát nyomni nem hinném h egyből kéne mellé teszto is!!!!!!!!

ahogy elírogatunk egymásnak látom egy picit értesz hozzá mint én is csak van egy kis baj ahány ember annyi féle gondolkodás,

jah és lee priest kúráját tényleg láttam!!!!!!!!!!!!!

2011. dec. 4. 22:26
 13/15 °:Amigo:° ***** válasza:

Kérlek ne légy naív.... hol láttad Te Lee kúráját ?! :-)))

Olvastad?

Fogalmad sincs, miket tolnak...tudod ez magánügy, senki sem fogja kiteregetni, főleg az új, még nem ismert szereket.

Hogy a magyar versenyzők mit használnak, azt sem tudhatod, nem hogy egy (ex)IFBB Pro.

Én is csak onnan ismerem az itthoni helyzetet, hogy edző vagyok és sok versenyzőnek én szerzem be ill. adok tanácsot a használatukról.

(általában egymás között megosztjuk az infókat és tapasztalatokat)

Az 1. hozzászólásomat kifogásoltad:

"°:Amigo:° válasza:

A Primobolan drága és gyenge az androgenikus hatása. Az anabolikus aktivitása is csak közepes, tehát ár/érték arányban nézve pénzkidobás. Előnye, hogy kevésbé hamisítják.

Férfiaknak csak más szerekkel kombinálva lehet hasznos, magában nőknek jó választás, kevés mellékhatással.

(ez mondjuk nem vélemény volt, hanem tények....vélemény : szar, hagyd a francba.)

"

Légyszíves karikázd be azt a mondatot, vagy kifejezést, ami "minősíthetetlen".

A Te hozzászólásodra nem is reagáltam érdemben, mert

1. nem célom koxolási tanácsokat adni idegeneknek (peptidek NEM kox !)

2. nem fogok olyan alapvető dolgokon vitázni, ami a szakmám, tehát tudnom kell, egy akárkivel aki esetleg hallott ezt-azt de kívülállónak mondható.

Nem istenítek semmilyen készítményt és nem ajánlottam semmi olyat, ami veszélyes vagy a használata nagy szakértelmet igényel.

A GnRh -n azért nevettem, mert abszolút nem illik a képbe, mivel pont az általad leírt szteroidok után használják, mint hormontermelés fokozót.

(bár kétlem, hogy pl. a Gonapeptylről hallottál volna. :-)))

Hogy én mihez jutok hozzá és mihez nem, az a felvetésed komoly nevetésrohamot váltott ki bennem :-D

Legközelebb jobban jász, ha nem feltételezések alapján ítélkezel, mert nem ismerheted azt, akinek írsz.

2011. dec. 5. 13:20
 14/15 anonim ***** válasza:

én is azzal foglalkozom mint te!!

ráadásul nagyon de nagyon régóta de ahogy mondtam ahány ember annyi gondolkodásmód!!!!!!!!!!!

2011. dec. 5. 13:24
 15/15 sanyi266 válasza:
Primot most probáltam 6hétnél vagyok és semmi.Pedig a szokásos emberemtöl vettem aki mindig jot ad!Minimális erö 2kilo 6hét alatt lofasz!
2012. febr. 6. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!