Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Primobolan-ról vélemények?

Primobolan-ról vélemények?

Figyelt kérdés
Nem kezdő testépítő vagyok és tudatában vagyok a szerek mellékhatásaival!! Olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik már használták ezt a szert4

2011. dec. 2. 15:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
én használom. mióta edzel?
2011. dec. 2. 15:14
 2/15 °:Amigo:° ***** válasza:

A Primobolan drága és gyenge az androgenikus hatása. Az anabolikus aktivitása is csak közepes, tehát ár/érték arányban nézve pénzkidobás. Előnye, hogy kevésbé hamisítják.

Férfiaknak csak más szerekkel kombinálva lehet hasznos, magában nőknek jó választás, kevés mellékhatással.

(ez mondjuk nem vélemény volt, hanem tények....vélemény : szar, hagyd a francba.)

2011. dec. 2. 15:26
 3/15 A kérdező kommentje:

5 éve edzek megfelelő kajával és táplálékiegészítőkkel eddig naturálba nyomtam,

180cm vagyok 103kg minimális felesleggel

Fekvenyomás széria 120 125kg mal megy

Guggolás 160kgba 8 megy

2011. dec. 2. 15:27
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

értem. amúgy hazudtam, nem használom. szerintem akkor se kéne koxolni, ha 20éve edzel. hacsak nem akarsz Mr.O-n indulni.

a kérdésedre az előttem levők leírták a választ

2011. dec. 2. 15:29
 5/15 A kérdező kommentje:
Értem AMigo! Köszi a választ de mégis mit ajánlanál ami kevésbé káros? Mert ilyen szarokat hogy Danabol nem nagyon akarok használni am se vízre lenne szükségem
2011. dec. 2. 15:29
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

te vagy az aki tegnap is feltett egy koxos kérdést??

Írtam is h tabikból mi van ami elfogadható, de van pár injektálható is

pl itt van amethenolone (primobolan), magában tényleg gyenge de sok előrelátó külföldi versenyző használja deca durabolinnal(nandrolone decanoate) v nandrolone phenilpropionate tal, elfogadható eredményt hoz.

Ami még nem káros pl a boldenone, többféle márkanével ismert, ez az a szer ahol még kevés mellékhatás és nagyméretű izomnövekedés figyelhető meg sok fehérje mellett.Amik ezután vannak azok sztem már károsak, talán még az injektálható winstrol az tuti, de sűrűn kell adni be magadnak sok embernek kellemetlen, sztem a vizesítő tesztoszteron komponenseket hagyd a fenébe, amiket írtam azok nagyon jók ha találsz olyan embert akiben megbízol és biztosan jó szereket szerez be neked!!

Pl most nem mondanék nevet h melyik edzőterembe menj pesten ahol foglalkoznak versenyzők felkészítésével és adnak szakszerű tanácsot és még akkor is eltudod dönteni h akarsz e ilyet szedni!!

2011. dec. 2. 15:43
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. dec. 2. 16:08
 8/15 °:Amigo:° ***** válasza:

#6:

Annyi hülyeséget hordtál itt össze, hogy nem is reagálnék, mert minden egyes mondatod butaság sajnos.

Ilyen "hozzáértéssel" tényleg ne szteroidozzatok.

Külföldön már népszerűek az un. peptid készítmények, amik közt van nagyon olcsó és hatásos készítmény is.

Versenyzők kivétel nélkül használják kox és egyéb gyógyszerek mellett, de kox nélkül is nagyon hatásos tud lenni.

Én a magam részéről egy CJC1295 és egy Ipamorelin nevű terméket ajánlok. Nézz utána!

2011. dec. 3. 00:42
 9/15 anonim ***** válasza:

jah első felhasználásra peptid készítmények,... GnRh, mGf miért nem írod tovább ezeket!!!! nem az első szert kipróbálók használják, aki csak egy szimpla primo kúrát akar!!!

Amit írtam nagyon is jó és helyén való amit te nyomsz azt meg tartsd meg magadnak aki szimplán egy promo v deca kúrát akar csinálni nem hiszem h hozzád fordulna tanácsért!!!!

Lehet h vmi szart kipróbáltál és vered magad a hülye válaszoddal de a hozzá nem értésedet ne itt villogtasd!!!!

2011. dec. 3. 12:45
 10/15 anonim ***** válasza:
31%

Most olvastam a válaszokat.

Amigo, te mit írsz itt f@szságokat kelet- európában vagyunk, csóróság van és hamístanak mindent és peptid készítményt ajánlgatsz ???

hát hallod téged tuti megetettek és vmi hcg utánzatot kapsz lehet v vmi olcsó szar injektálható cucc van benne!!

Aki feljebb írta szereket jók sztem érdemes kipróbálni őket és ha felelős fogyasztónak vallod magad akkor ezen szerek reklámját ne itt csináld de van egy sanda gyanúm h azt sem tudod mik azok mi vagy te LEE PRIEST h iylet nyomj??

De annak is láttama kúráját és képzeled miből állt??

Felkészítéshez, primo deca winstrol, versenyre hozzárakva oxandrolone növi és inzulin semmi több és egy pici nolvadex, úgyhogy a hülyeséged ne itt mondogasd!!

2011. dec. 3. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!