Melyik táncot ajánlanátok? (lent)
Figyelt kérdés
Olyan táncokra gondoltam amit bulikban szoktak tolni és viszonylag könnyű elsajátítani.
Helyes írási hibák miatt bocsi :)
2011. nov. 27. 13:45
1/6 anonim válasza:
Olyan ciki, mikor egy feltűnő hiba sincs benne, de azért kiírod, hogy a hibákért bocsi... Egyedüli hiba egy vesszőhiba, de az fel se tűnik.
2/6 A kérdező kommentje:
Inkább kiírom mit hogy utána szidjanak miatta :)
2011. nov. 27. 14:02
3/6 anonim válasza:
Ez mondjuk igaz :) Sajnálom, hogy érdemben nem nagyon tudok hozzászólni a kérdésedhez.
4/6 anonim válasza:
A bulikba általában nem szoktak táncolni, csak rázzák magukat. De ami esetleg jó mozgáskultúrát adhat hozzá, az a hip-hop, a salsa, és még esetleg a techtonic.
Mondjuk ezekben a dolgokban nem igazán vagyok otthon, szóval bocs, ha hülyeséget írtam.
5/6 anonim válasza:
Jha,nem techtonik,hanem csak simán Tectonik.H betű nélkül.Am igen,kb ezek.Bár (ha olyan vagy) próbálkozhatsz rúdtáncal is,azzal még kereshetsz is,ha jókor és jó helyen csinálod......xD
6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán vagyok olyan:D
Akkor TCK val próbálkozok:)
2011. nov. 27. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!