Hogyan egyenesíthetném ki a hátam? Sokak szerint púpos vagyok.15/f
Az úszás tényleg jó!
Aztán: hasat be, popsit behúz, vállakat ki és hátra, nyakat, pontosabban fejet felemelni :)
Ha teheted, amit lehet hason fekve tanulj, így egészségesebb (medence kiegyenlítődik, hát homorít...), valamint beszerezhetsz egy nagy torna-labdát, tudod, amire rá is tudsz ülni. Azon is tanulhatsz, ill. a számgép elé is ugy ülhetsz, azon "csak" egyenesen tud ülni az ember... Kb most ennyi jutott eszembe!
jaja, veszel gimnasztikai labdát, ami pont megfelel a nagyságodhoz, úgy, hog a lábaid leérjenek róla normálisan, de ne legyen túl alacsony. Ezen nagyon egészséges ülni, de nem többig mint 4órát (kétlem, h te ennyit ülnél amúgyis rajta:). egyenes háttal, pld a tarkód mögé teszed a kezeidet összekulcsolva és jobbra-balra forogsz.
Aztán ha ülsz, akkor a lábad derékszőgben legyen behajtva, és a könyököd is derékszöget zárjon. Aztán egyenes hát.
Vagy ülj le törökülésbe és szép egyenes háttal ülj 5 percig vagy igy, ha aza elején nem birod, az normális sajnos, de mindig hosszabb intervallumokban.
az úszás a legjobb,azt én is tudom ajánlani,nekem is segített javítani a testtartásomon!
a gimnasztikai labda az nekem is új volt,lehet hogy majd én is kipróbálom azt a módszert,én is köszönöm ezt a tippet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!