Létezik ilyen, vagy csak én látom így valamiért?
Figyelt kérdés
Pár hónapja elkezdtem kondizni, súlyzókkal edzeni. Izmosodtam is valamennyit. Nézegettem magam a tükörben, és mintha a bal oldalam kicsivel izmosabb lenne mint a jobb. Pedig ugyan úgy, és ugyan annyit edzek mint két oldalra.
Létezik ilyen? :O Vagy csak én látom úgy valami miatt...?
(Ha ez valamit is számít, balkezes vagyok)
2011. nov. 21. 12:36
1/3 anonim válasza:
létezik asszimmetria igen. de amatőr szinten annyira nem kell túlspirázni, ha versenyezni akarsz, akkor esetleg foglalkozz vele,vagy ha valami brutális mértékű dologról van szó,de egyébként szard le.
2/3 dirtboy válasza:
pár kép jöhetne ha van és akkor talán megtudnánk mondani hogy csak te látod e úgy vagy tényleg aszimmetrikus vagy.
3/3 anonim válasza:
Mivel mindenki asszimetrikus,így esélyes,hogy te is beletartozol a szórásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!