Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol találok olyan harcmüvészet...

Fibbrizzo kérdése:

Hol találok olyan harcmüvészeti videot amit otthon is tudok tanulni?

Figyelt kérdés
Pl olyanra gondolok amit videon keresztül mutatnak mozdulatokat és én otthol is tudom videorol tanulni ..
2011. nov. 21. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
2011. nov. 21. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:
2011. nov. 21. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
1,5 percembe se kerülne elég jó magyarázós mondjuk muay thai technikás videót belinkelni neked, de ha te ez alapján valaha is meg fogsz tudni ölni egy embert, akkor találjunk ki egy ide illő értelmetlen fogadást, mert videóról az egyik legősibb emberi hagyományról (harc) semmit nem fogsz tanulni, az biztos!
2011. nov. 21. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:
videóról ezeket nem igazán lehet normálisan megtanulni...
2011. nov. 23. 08:36
 5/6 anonim ***** válasza:

elvben persze egy tai-chi formát, egy ütés, rúgás technikát formára meg lehetne tanulni, mert vannak azért elég jó magyarázó videók. de ez hol van a harcművészethez? sehol. ezért írom én azt, hogy nem lehet.

de még küzdősportot sem, mert egy ellenféllel sparringolni teljesen más, mint egyedül rugdosni a boxzsákot..

2011. nov. 23. 17:34
 6/6 Yury17 válasza:
Videóról soha nem fogod megtanulni! Inkább menj el és keres egy olyan harc művészetet ami érdekel! Én yudora járok és imádom! neked is ajánlom!
2014. szept. 21. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!