Nektek kellene-e ilyen mez illetve mennyit érne meg nektek ha igen? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van 1db R. Carlos mezem amitől megválnék real madridos,siemens mobile fel felirat van az elején.Nem akarom feltenni semmi aukciós oldalra fölösen ha nem keres senki ilyet...2011. nov. 12. 21:12
1/1 anonim válasza:
Szerintem pedig tedd fel valahova.
Sokat nem adnának érte szerintem, de azért egy próbát megér. (pl. nekem nincs pénzem minden évben 20.000 ft.ért megvenni a kedvenc focistám mezét, de lehet hogy 5 év múlva lenne, de addigra visszavonul. Ilyen alapon pár 1000ft-ot kereshetsz rajta simán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!