Milyen térdgyakorlatok vannak befelé forduló térdre?
Figyelt kérdés
Akrobatikán Hátraszaltóztam sokszor rosszul érkeztem szerintem emiatt van voltunk orvosnal rontgen minden... Megműteni nem lehet aztmondta pihentessem nem is táncolok (hip-hop, jazz, akrobatika) már 4-5 honapja és sokat feküdtem de alig javult kevesebbet fáj de nagyon rossz valami gyógytorna van rá? Amit itthon is megtudok csinálni2011. nov. 9. 21:31
1/2 dftgsgvghgev válasza:
Üdv. A gyógytornák nagy részét lehet otthon is csinálni, azonban első körben találnod kellene egy gyógytornászt / fizikoterapeutát. A gyógytornákat általában egyénre szabják, a sérülés jellegétől, súlyosságától és az egyén teherbírásától (pl. hajlékonyság, ha nyújtásokat kell végezni) függően. Azért lenne fontos a gyógytornász tanácsa, mert akkor olyan dolgokat gyakoroltat veled, amik a te térdedre vannak szabva, nem máséra. A másoknak javasolt gyakorlatokat végzel, ronthatsz is az állapotodon :( A térded, gondolom, megér annyit, hogy biztosra menjél.
Szóval, ha van ismerős gyógytornász, akkor nosza, ha nincs, akkor keresni kell egyet.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! Maris keresek!
2011. nov. 16. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!