Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot válasszak...

Milyen sportot válasszak amitől szélesedne a vállam, hátam?

Figyelt kérdés
Már évek óta sportolok, főleg extrém sportokat, de igazából egyik sem volt olyan amitől szélesednék. A konditermi erősítéseket szeretném elkerülni, azt próbáltam, de nekem az unalmas. Kajakozásra gondoltam, az szélesíti a hátat, vállat? Vagy úszás? Vagy milyen sportot ajánlotok?
2009. máj. 7. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Evezés?
2009. máj. 7. 21:09
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Én eveztem. Friss levegő, jó barátok és széles hát.

De ha kajakoznál, az is jó, illetve az úszástól is megnőnek a hátizmaid, vállaid.

2009. máj. 7. 21:10
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Sztem a legjobb ilyen célra a kajak, kenu, evezés ill. az úszás.
2009. máj. 7. 21:18
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
jah vizi sportok
2009. máj. 7. 21:41
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

Az evezés tuti jó, csak azért nem 2 hét alatt lesz széles hátad, hanem 4-6 év alatt.

A kondizás lenne a legjobb de én elfogult vagyok...

Jelenleg kb 35 centi különbség van a derekam és a mellkasom közt, csak hogy dicsekedjek :D

2009. máj. 7. 22:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azt tudom hogy nem megy egy két hét alatt, azért akarom jól átgondolni hogy melyik sportot válasszam, ami elég érdekes lesz számomra 1-2 év múlva is, és ne hagyjam abba, ezért eddig a kajakozás áll az első helyen.
2009. máj. 7. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

Jó választás.

De mi van ha megunod? Semmi, csinálsz mást...

Nem kell 20 évig ugyanazt a sportot csinálni, de magát a sportolást nem szabad abbahagyni.

2009. máj. 7. 23:11
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
A lányomnak a kajkon egy év alatt egy arasznyival szélesebb lett a válla. Ezért hagyta abba.
2009. máj. 8. 09:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Ezek után a válaszok után mégjobban erősödött bennem hogy a kajak marad. Azt egy jó ideig biztos nem unom meg, szeretem a természetet és vízben kajakkal sok szép helyre el lehet jutni. Márcsak egy egyesület vagy klub kellene ahol foglalkoznak 27 évesekkel is, merthogy annyi vagyok. De mindenhol azt látom kiírva hogy max 14-15 évesekig várják a jelentkezőket. Valaki nem tud egy egyesületet Budapesten ahová 15 évnél idősebbek is mehetnek?
2009. máj. 8. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Engem a konditerembe járás változtatott meg elég durván :D
2009. máj. 9. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!