Nektek mennyi idő alatt nőtt a karotok 33-ról 36-ra?
Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 16:32
11/18 anonim válasza:
Egy szülés alatt lehet annyit hízni
12/18 anonim válasza:
Nekem 2 hónap alatt 28-ról 33 :PP
14/18 anonim válasza:
szerintem ez egy normális kérdés
eltérő a kargenetikánk nekem alapból volt 63 kg-os an 35-ös kezem és 2 hónap alatt lettem 77 kg és úgy lett 41.5-ös kezem amikor elkezdtem gyúrni annó 17 évesen.
de ha megnézed tökölön pl heti egyszer van gyúrás és sok roma srácnak a fekvőtámaszoktól van 44- 45 s karja meg ksi semittelen edzésektől. genetika kérdése.
15/18 anonim válasza:
33 ról 36 ra mennyi idő volt arra már nem emlékszem, de pár éve 48 ról 52 re másfél hónap volt,míg elértem.
16/18 A kérdező kommentje:
De a 14kg-ból mennyi volt izom? 14kg nagyon sok 2 hónap alatt...
2012. máj. 2. 08:31
17/18 anonim válasza:
elég sok mivel alapból izmos fizikumú voltam
msotm ár 83 vagyok és elég zsíros mert abbahagytam de msot is bármikor le tudom adni.
18/18 anonim válasza:
de nagyon függ attól hogy ki hány kiló pl unokabátyám 23 éves 2 ve edz 76 kg 47-es karral
geentikai csoda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!