Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Shindo Kai Karate-zni kezdtem,...

Shindo Kai Karate-zni kezdtem, és nem könnyű sport, nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Na szóval, tegnap kezdtem el a karatét, totál nem tudok semmit, és olvasgattam dolgokat, van egy halom japán vezényszó, meg 500 féle technika, meg övvizsga, és emellett 1 órás bemelegítés... aztán hulla fáradtan még karatézzak.

Pedig nem lenne rossz, már most megérné, ha valami rám ragadna, na meg sportolok is, jobb állóképesség, kondíció, koordináció, edzettebbség, stb, de amikor olvasom hogy EKG, meg karate egyenruha meg vizsgarend, meg meglátom a sok sárga övest, rájövök hogy semmi keresnivalóm itt 19 évesen.

2009. máj. 6. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem igazán értem, hogy mi a konkrét kérdés. Vagy megerősítésre vársz? hajrá, csináld ha tetszik, ha meg nem akkor válassz más sportot ;)
2009. máj. 7. 00:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Mint harcművészeti küzdősport tetszik, de a bemelegítés nehéz, ráadásul ugrálni össze vissza, az ehhh :D
2009. máj. 7. 18:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Hozzá kell csak szokni az erős edzésekhez. A küzdősportokhoz jó erőnlét kell!
2009. máj. 11. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!