Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Thai Box vagy Tae Kwon Do?

Thai Box vagy Tae Kwon Do?

Figyelt kérdés
Miben különböznek? Miben jobb az egyik a másiknál? Melyik használhatóbb az utcán leginkább?
2011. nov. 2. 21:22
1 2 3
 21/26 lee12 ***** válasza:
a videóst kérdezném? te hol a jó édes anyádban tanulsz ilyet thai edzésen? amúgy ezt inkább értelmetlen agresszív verekedésnek tartom mintsem harcnak, ez inkább agresszív pattogó cigányoknak fekszik
2011. nov. 12. 23:33
 22/26 anonim ***** válasza:
Utcára mégis ez a Thai-Box-os videó a leghatékonyabb.
2011. nov. 13. 18:18
 23/26 lee12 ***** válasza:
hozzábaszod az ellenfélhez a videót? amúgy meg mint itt is látszik össze vissza ütik egymást ezért inkább ökölvívás
2011. nov. 14. 18:00
 24/26 anonim ***** válasza:

lee12: Igazad van.

A box most már én is űzöm, látom, hogy sokkal jobb, mint a thai-box ( legalábbis itt m.on-n jobban oktatják)

2011. nov. 20. 11:56
 25/26 anonim válasza:
Én 6 évig thai boxoltam. Imádom a muay thai-t, de szerintem hülyeség bármelyik stílust is lenézni mert a harc kimenetele nem attól fog eldőlni hogy ki melyik stílust űzi hanem hogy azt mennyire műveli. És engem nagyon el tud szomorítani mikor bármelyik stílust gyalázzák mert egy pár idióta unatkozik. Bocsi hogy offoltam de nem bírtam ki hogy ne szóljak hozzá.
2011. nov. 21. 01:33
 26/26 anonim válasza:
2021. jan. 1. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!