Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Léteznek illegális pénzért...

SEXKÉRDÉS kérdése:

Léteznek illegális pénzért folyó verekedések?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy léteznek-e olyan bunyók, mint a filmekben, hogy fogadásokat kötnek bizonyos illegális bunyókra, és aki győz az viszi a pénzt...

Állítólag vannak úgy halottam, szóval kai tud valamit iylesmiről írjon! :)

2011. okt. 27. 16:05
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
48%

Egyébként Lengyelországban Koszalin nevű kikötővárosban van, a kikötőben ilyen. Egy ismerősöm mesélte, az nagyon kemény, se súlycsoport, se szabály, se ring, tatami, se semmi. De van ilyen Szentpéterváron is, egy kikötői kocsma nagyobb pincéjében, ezt láttam a saját szememmel is (mondjuk csak néző voltam), bár ez annyira nem volt brutális, de azért kemény volt.

Valamint, (ezt csak hallottam, mesélték) skóciában glasgowban van egy kocsma ahol, van bunyó pénzért, de az csak sima boksz, DE kesztyű és bandázs nélkül csupasz ököllel, súlycsoport és menetek nélkül.

2011. okt. 27. 20:45
 22/38 anonim ***** válasza:
48%

Ez engem is nagyon érdekelne. A Lengyelországi témáról én is hallottam pár dolgot, és állítólag igen kemény.

Bár én inkább fegyverrel tolnám (egész pontosan bottal, de bármilyen fegyver ellen ami nem lőfegyver), de pusztakezes bunyóban is jártas vagyok valamennyire.

2011. okt. 27. 20:56
 23/38 A kérdező kommentje:
Az a gondd, hogy sajnos csak 18 éves vagyok, mondjuk 190 cm magas , és a koromtól függetlenül elég sokat küzdöttem már, és ugye kyokushin versenyeken is indulok... ! fegyverekben például nunchakuval, és késsel tudok bánni, de viszont fegyveres harcra nem igazán állnék ki, mert nunchakuval annyira nem vagyok jó, mint egy kung-fus, késsel pedig nem akarom megölni az ellenfelemet, vagy esetleg ő engem! :) Egyébként egy ilyen rendezvényen, milyen szintű harcosok vannak?
2011. okt. 28. 05:55
 24/38 3rdeye ***** válasza:
hmmm ezen a dolgon már én is gondolkodtam, na persze nem azért, hogy bunyózzak, mert tuti hamar kiütnének (még)
2011. okt. 28. 13:28
 25/38 anonim ***** válasza:
logikusan ilyen 'rendezvényre' olyanok mennek, akik magabiztosak a tudásukban (gyakorlott verekedők) illetve akik inkább lelkesek, mint gyakorlottak. de néhány kiütés miatt a lelkes emberek is egyre gyakorlottabbakká válnak, és ez is egy út az erő felé. méghozzá egy eléggé felgyorsított út, ha sokat tudsz verekedni, akkor éles helyzetben sokkal gyorsabban finomíthatod a technikáidat, javulnak a reflexeid, egyéb képességek is.
2011. okt. 28. 13:36
 26/38 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz, de 18 évesen, ugye még nem vagyok kifejlődve erőben, még ha ügyes is vagyok, és van némi tapasztalatom... Pl semmi értelme egy 30 éves kung-fu mesterrel kiállnom érted.. :) M ás 18 év körüli pedig tuti nem jön, legalábbis gondolom..
2011. okt. 28. 15:41
 27/38 anonim ***** válasza:
látod, én ezt hívom nehezítésnek :D
2011. okt. 28. 15:45
 28/38 anonim ***** válasza:
Tényleg! Miért nem rendezünk közösen egy nagy sparring partit? Kell egy jó hely + időpont. Lehetne ilyen bunyót szervezni.
2011. okt. 28. 16:42
 29/38 anonim ***** válasza:
azért, mert nem tudsz feljönni Pestre :)
2011. okt. 28. 16:55
 30/38 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom elképzelni hogy nézhet ki egy ilyen bunyó! :) De egyszer lemegyek majd én is, vagy ha találtok nekem 18 éves ellenfeleket! :D
2011. okt. 28. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!