Léteznek illegális pénzért folyó verekedések?
Arra lennék kíváncsi, hogy léteznek-e olyan bunyók, mint a filmekben, hogy fogadásokat kötnek bizonyos illegális bunyókra, és aki győz az viszi a pénzt...
Állítólag vannak úgy halottam, szóval kai tud valamit iylesmiről írjon! :)
Egyébként Lengyelországban Koszalin nevű kikötővárosban van, a kikötőben ilyen. Egy ismerősöm mesélte, az nagyon kemény, se súlycsoport, se szabály, se ring, tatami, se semmi. De van ilyen Szentpéterváron is, egy kikötői kocsma nagyobb pincéjében, ezt láttam a saját szememmel is (mondjuk csak néző voltam), bár ez annyira nem volt brutális, de azért kemény volt.
Valamint, (ezt csak hallottam, mesélték) skóciában glasgowban van egy kocsma ahol, van bunyó pénzért, de az csak sima boksz, DE kesztyű és bandázs nélkül csupasz ököllel, súlycsoport és menetek nélkül.
Ez engem is nagyon érdekelne. A Lengyelországi témáról én is hallottam pár dolgot, és állítólag igen kemény.
Bár én inkább fegyverrel tolnám (egész pontosan bottal, de bármilyen fegyver ellen ami nem lőfegyver), de pusztakezes bunyóban is jártas vagyok valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!