Léteznek magyarországon illegális gyorsulási versenyek? Olyanra gondolok mint pl a halálos iramban ban!
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 19:49
1/5 anonim válasza:
BP-n van valami iperterület mellett... pontosan tényleg nem tudom. Itt olvastam pár hete max az oldalon.
2/5 A kérdező kommentje:
gondolom komolyak a tétek is!
2011. okt. 16. 20:10
3/5 anonim válasza:
Létezni léteznek.
De nem hiszem hogy kocsira játszanak.
A magyar csóró ahhoz hogy bedobja a kocsiját...
4/5 anonim válasza:
szoktak lenne de maximum pár ezerért vagy csak funért:) magyarul az élvezetért:) de minek kockáztatnád meg a dolgot ha van legális?:D
5/5 anonim válasza:
unokatesómék járnak versenyezni illegálisan. rádiót használnak, hogy jelezzék az indulást, az utat nem zárják le, hanem szólnak, ha tiszta a terep.
ők csak a "tiszteletért" mennek. pont azért, mert amikor már sok pénz van benne, akkor olyat is megcsinálsz, amit amúgy nem. így nem veszélyezteted se magadat, se másokat.
nekem ez a fajta szimpatikus.. nem akadályoznak senkit, nem veszélyeztetnek senkit, egyedül benzint égetnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!