Nem vagyok eleg agressziv, ezen segitene valamilyen legalis szer?
m86
Hát az kvajó b+,hogy kialakult benned a csúfolásra pofozás effektus! Fejben kell kizárni az ilyet,mert felnőttkorban kialakulhat egy kiröhögnek->megpofozod->kihúzzák a beleidet helyzet...ami nem kellemes....volt benne részem.
I love that man! :DDDD
"I loooooooooove elbows" :DD
szegény többiek nincsenek képben
Az edzéseden szerintem nem vagy elég motivált és komolyabb kihívás elé sem vagy állítva.
Ha elkezdenél egy küzdősportot-pl a thaywondo-t,ökölvívást-ott addig szekíroznak,vagy éppen ütnek a többiek,amíg felébred a büszkeséged a haragod a motivációd.
Ami nem lehet más,mint megverni,legyőzni,kijátszani a másik embert.
És egy idő múlva sikerülne átélni azt is,hogy milyen érzés valóban legyőzni valakit fizikailag.
Az élet többi területén meg?
Régebben,mikor üzleti kapcsolatokat építettem,elvittem a leendő partnerem kur-vázni,vagy rendeltem magamhoz kettőt.
Lakásoshoz nagyon szép nőkhöz.Előtte nem mondtam,hogy hová megyünk,uh meglepetés volt.Az egész célja,hogy sikerül-e zavarba hozni,kizökkenteni.Ha jött nekem az olyan dumákkal,hogy ő nem fizet ilyesmiért,erkölcstelen,meg most nincs kedve hozzá és hasonló sz@r dumákkal,akkor tudtam,hogy gyenge.Ha meg a nőktől fél,akkor üzletben is egy töketlen nagyszájú,megbízhatatlan senki.
Uh ezt a próbát is kipróbálhatod magadon.
Egyébként háziorvos beutal teljes vérkép,vizeletre és kérhetsz tesztoszteront szint vizsgálatot is.
A legális tesztó fokozóknak meg nincs mellékhatásuk,főleg nem azok,mint amiket írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!