A sakkban miért van külön női és férfi kategória? Talán mert a nők kevésbé okosak?
A többi sportban ugye azért van külön női és férfi kategória, mert a férfiak erősebb, ügyesebbek és különben nem lenne esélyük a nőknek. Ezt értem. A sakkban viszont mi szükség van a szétválasztásra?
Az iskolában a matekversenyen sincs külön női/férfi kategória.
az emberek (társadalmi szinten) olyanok mint a borjak. csodálattal néznek sok mindent. még a legidiótábbak, vagy a legromlottabbak is őszinte meglepetéssel tudnak tekinteni egy-egy dologra (lásd az említett póker győzelmet követő reakciók).
én mondjuk ezért mondom, hogy annyit is ér a húsuk mint egy borjúnak.. persze békeidőben nem esszük meg a szomszédot.. de amíg ilyen suták, addig valahogy nehéz komolyan venni őket :$
Tegnap 21:48-as vagyok.
Nem, egyáltalán nem úgy értettem, ne értsetek félre. Szimplán szúrta a szememet, hogy a Kérdező a már a kérdéseben arra asszociál a szétosztásról, hogy a nők butábbak. Az már csak megadta a lökést, hogy utána is úgy kérdezett vissza a 13:38-asra, hogy "A nők?". Mindegyik nemben vannak gyengébb elmével rendelkezők nőknél és férfiaknál is egyaránt. Gondolom a Kedves Kérdező is oda tartozik. Ez utóbbit lehet érteni úgy, ahogy tetszik (: A lepontozást pedig köszönöm, így utólag.
Íme a női hiszti szép példánya :)
Köszönjük Emese!
Pszichológia a fenéket.
Egyszerűen ha nem lennének szétválasztva a nők a férfiaktól akkor világversenyeken a nők nem szerepelnének azokban a sportokban amiben erőnek vagy gyorsaságnak nagy szerepe van.
Ha például megnézed az úszás világranglistát azt veheted észre, hogy bármelyik úszásnemben bármilyen távon, a világ leggyorsabb női versenyzője a férfi ranglistán még a legjobb 150-be se kerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!