Az érdekelne hogy 15 évesen egészséges-e hogy teljesítmény fokozót szedek+fehérjét? 15/L
első válaszoló vagyok. 7 évet edzettem heti 6 napos split edzéssel. Izmosabb voltam, mint az ide válaszolók javarésze.Garantáltan jobban értek az elméleti testépítéshez, mint itt bárki (ez volt a fő szenvedélyem), még a testépítő személyi edző tanfolyamot is elvégeztem ezért.
Aki azt írta, hogy maradtam volna a lepedőn, gratulálok, okos gyerek vagy.
A jog kérdés pedig annyi, hogy Magy. nem vizsgáltatja be az OÉTI, sem az ÁNTSZ ezeket az atléták számára készülő táplálékkiegészítőket. A fehérje tartalmuk nem annyi, amenyii rá van írva, sokszor bovum albumint (marhafehérjét tartalmaznak), és egyéb adalékanyagokat.
Nem azért vágja haza a vesédet és a májadat, mert méreg, hanem azért, mert akkora koncentrációban tartalmaz számodra mérhetetlen egyéb adalékanyagokat, hogy az hosszabb idő alatt hazavágja a vérképedet.
A családomban 3 végeztek orvosi egyetemet, én jogot, azt hiszem nem kell ragoznom a témát.
22:52
Ha elolvasnád amit írtam nem írnál marhaságokat...
"a kis kék pirulák"-al szerinted mi a ványadt fszra gondoltam?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!