Ha hasba ütögélnek lehet valmi bajom tőle vagy combot rugdalnak vagy mellkas. Fej kívételével? Jó valamire?
Figyelt kérdés
küzdősportoknál csináljak ezt..2009. máj. 1. 18:13
1/4 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle.Fájni fog, de megerősödsz, keményebb leszel tőle.Jobban fogod bírni az ütést, rúgást.
2/4 anonim válasza:
Húúúúúhhhh!
Köszönöm ezt a kérdést.Aaaaaa,ekkorát nem is tudom mikor nevettem.Nagyon ütős. :)
Na,hát szóval,az "ütögélés" intenzitásától és hosszától függ. :D
(addig jutottam,hogy:"Ha hasba ütögélnek lehet valmi bajom tőle " :)
3/4 A kérdező kommentje:
szivesen....a tobbi kerdesem meg akkor nem is olvastad :D
2009. szept. 9. 10:26
4/4 tamás22 válasza:
igen hasznos nagyon én minden edzés után az egyik barátommal csináljuk elég sokat nekem az alhasamba szokot ütni de az elég kellemetlen de hasznos de még mindig nem az igazni mert multkor edzésen bele rugtak a hasamba a medence csontomhoz közel és öszeestem a fájdalomtol szoval még kell csinálni csináld te is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!