Tömegnövelésre fehérjepor?
Szeretnék felszedni magamra egy kis tömeget és egyik haverom mondta, hogy fehérjeportól megy az emberre kiló.
Kérdés: Valóban hízik tőle az ember és ez egészséges?
Előre is köszi a válaszokat.
Ez nem egészen így van.
1.Edzeni is kell hozzá, nem megy csak úgy hogy beveszem aztán hopp.Egyébként nem megy az emberre kiló a fehérjeportól.
2.Edzés után szokták a fehérjeturmixot, mivel edzéskor az izomrostok szétszakadnak és a fehérje beépül, izmot növeszt.Persze ehhez baromi sokat kell kajálni is.A turmix az csak egy kiegészítő.Ne várj tőle csodát.
3.Szénhidráttól, zsíros ételektől nő a súly, edzés előtt kell zabálni.
Edzés előtt szénhidrát, utána fehérje.
Ez mind attól függ h mennyi ideje edzel?
Ebben a sportban is megvan mindennek az ideje.Ha még nagyon kezdő vagy akkor sztem egyenlőre hanyagold ezeket a táplálékkiegészítőket mert semmi ételme.Figyelj oda a napi táplálkozásodra(min.6),de nem mekis kajából ám mert attól igaz h hízni fogsz de zsírba:Pazt meg ki akarja?
Ha már eljutottál arra a szintre h elég ismereted van az egészről és tudod h mit mikor kell használni sztem csak akkor kezdj bele az ilyen kiegészítők használatába.Előbb nincs értelme mert csak pénzkidobás.Aki kezdő az úgyis látványosan fejlődik az első időszakba (iegészítők nélkűl).
A fehérje nem hizlal. Szénhidrát az, ami növeli a tömeget.
(élelmiszer ipari suliba jártam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!