Nem tudok lefogyni? Pedig sportolok és még az étrendem is elég jó.19/F
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy egyszerűen nem tudok lefogyni, jártam "gyúrni" egy fél évet mellette focizok is meg ilyesmi, az étrendem is átlagos, nem élek gyorskaján legtöbbet vizet iszom de a bőröm alól egyszerűen nem akar eltűnni a zsír alatta izom van, és ez látszik is ha befeszítek eléggé de ha nem úgy járok, hogy erőlködök egyszerűen nem látszok erősnek.. mit kellene szerintetek csinálnom?2011. okt. 4. 16:20
11/17 anonim válasza:
20:45 nek annyira nem érdekel a Vörös Zoli ,hogy utána nézek kapanyél meg max a te valagadbol lóg ki te vadparaszt ....
12/17 cynic válasza:
anyukád tudja, hogy így beszélsz idegenekkel?
13/17 anonim válasza:
pedig.. ha a témához is tudnátok értelmesen hozzászólni, V.Z. nem is rossz példa. van néhány év tapasztalata..
14/17 anonim válasza:
nos, előző írásom óta kétszer is kommenteltél, de bizonyítékot/forrást (nem blikkbors..) nem írtál, így szerintem alaptalan amikről beszélsz.
hülyeséget meg ne terjesszünk már...
15/17 anonim válasza:
16/17 anonim válasza:
Aczél, én írtam először is Zolit. (százalékokból rájöhetsz)
A válaszom pedig a vércsoportos diétát éltetőnek szólt.
17/17 anonim válasza:
akkor nyomhatsz egy tisztelet fészpalmot a hülyeségemre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!