Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem tudok lefogyni? Pedig...

Nem tudok lefogyni? Pedig sportolok és még az étrendem is elég jó.19/F

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy egyszerűen nem tudok lefogyni, jártam "gyúrni" egy fél évet mellette focizok is meg ilyesmi, az étrendem is átlagos, nem élek gyorskaján legtöbbet vizet iszom de a bőröm alól egyszerűen nem akar eltűnni a zsír alatta izom van, és ez látszik is ha befeszítek eléggé de ha nem úgy járok, hogy erőlködök egyszerűen nem látszok erősnek.. mit kellene szerintetek csinálnom?
2011. okt. 4. 16:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20:45 nek annyira nem érdekel a Vörös Zoli ,hogy utána nézek kapanyél meg max a te valagadbol lóg ki te vadparaszt ....
2011. okt. 4. 21:51
 12/17 cynic ***** válasza:
anyukád tudja, hogy így beszélsz idegenekkel?
2011. okt. 5. 14:06
 13/17 anonim ***** válasza:
pedig.. ha a témához is tudnátok értelmesen hozzászólni, V.Z. nem is rossz példa. van néhány év tapasztalata..
2011. okt. 5. 16:34
 14/17 anonim ***** válasza:

nos, előző írásom óta kétszer is kommenteltél, de bizonyítékot/forrást (nem blikkbors..) nem írtál, így szerintem alaptalan amikről beszélsz.

hülyeséget meg ne terjesszünk már...

2011. okt. 5. 19:13
 15/17 anonim ***** válasza:

mit kéne bizonyítani? :D egy versenysportoló, teljesen normális tömegnövelő étrenddel, gondolom mellette koxxal de vércsoport figyelembe vétele nélkül eléri azt, amit akart (jelen esetben igen nagy izomtömeg, ha kell szálkás test..) mit bizonygatunk még? :D

[link]

[link]

2011. okt. 5. 19:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Aczél, én írtam először is Zolit. (százalékokból rájöhetsz)

A válaszom pedig a vércsoportos diétát éltetőnek szólt.

2011. okt. 5. 21:04
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
akkor nyomhatsz egy tisztelet fészpalmot a hülyeségemre :D
2011. okt. 5. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!