Fitness modell szeretnék lenni. Törvényszerű hogy "eltűnik" a mellem? Mit csináljak hogy ezt megakadályozzam?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy az összes ilyen modellnek szilikon melle van ... nem akarok ilyen izmos lenni: [link]
"Csak" ennyire kb: [link]
...
Szerintetek ezis már nagyon férfias?
mit cisnáljak hogy megmaradjon a mellem ?:S
2011. okt. 3. 22:26
11/22 anonim válasza:
Szerintem sokan csak a kérdést olvassák el és csak az első képet nyitják meg.
12/22 anonim válasza:
*1. válaszoló mif.aszról beszél?
13/22 anonim válasza:
07:41 - "csupa izom" 48 kilósan? nem inkább lapos?
az, ha normál izomzat van valakin, és nem csak zsír, nem jelenti azt, hogy a testzsírja nem lehet egészséges mértékű - így pedig nőies alkatú. szilikon csecs meg egész esztétikus, ha épp valakinek úgy alakul, nem olyan rossz az.
14/22 anonim válasza:
első 23:30, ha a testépítés nem nőknek való, akkor már a fitness sem... mivel a kettő ugyanaz, csak a fitnessesek 1. nem koxolnak (vagyis nem tudnak túl izmosak lenni), 2. női szemmel is jól néznek ki. ha van egy pici "fognivaló" az izom fölött, akkor meg főleg. szerintem.
15/22 greeen válasza:
Én már nem is mennék el a kérdés válaszára sokkal inkább már maga a kérdés annyira nevetséges a kérdezőre nézve!Akkor tudnám elképzelni valakiről,hogy eldönti ,fitnessz modell szeretne lenni,mikor már a mostani kérdésedre rég tudja a válaszokat és legalább 3 év kemény medzésmúlttal rendelkezik.De jelen esetben a kérdésed úgy hangzik most,mint mikor a pöfi kisgyerek eldönti hogy focista vagy pankrátor szeretne lenni,de nem akar sokat futni vagy nem akar kokszolni hogy khurva izmos legyen!Igenis a sikerekért vállalni kell dolgokat!És ahhoz hogy sikeres legyél valamiben ahhoz az eszközöket is akarni kell!Ha téged ez zavar,akkor te nem akarsz fitnessz modell lenni!
16/22 A kérdező kommentje:
már fittnesezek egy ideje csak még nem kezdem el gyúrni mert eddig csak fitkid versenyeken indultam ahol nincs body-forduló..okoska.
2011. okt. 6. 20:22
17/22 greeen válasza:
tényleg okoska?akkor mért kérdezel baromságokat!Vagy ha ennyit tudsz erről a sportról akkor ne akarj az lenni!
18/22 A kérdező kommentje:
miért veszed személyes sértésnek a kérdésemet ?-.-'...és miért leled örömödet abban hogy ledegradálsz? nem fogok neked magyarázkodni h mennyit tudok erről sportról,de nyilván többet mint te...a véleményedet felfogtam és h őszinte legyek nem tud érdekelni.én lezártnak tekintem ezt a "vitát" mert semmi értelme..ha már a kérdésre nem tudsz felelni, csak piszkálódni és beszólogatni tudsz...nyomi
2011. okt. 6. 23:13
19/22 greeen válasza:
többet tudsz?az jó akkor te is gondolom sportedző vagy!:) majd kérdezek tőled néha ok?:) Itt az a probléma,hogy képes vagy egy teljesen inkompetens oldalon feltenni egy ilyen kérdést ahol megvannak ehhez a szakavatott fórumok!És képes vagy ilyen laikus válaszokat is befogadni,mikor a válaszok a kérdésedre azonnal nyilvánvalóvá válnak ha egyszer az életedben találkozol egy félprofi versenyzővel és beszélsz vele 10 percet erről a témáról,nem pedig a facebook lájkolásról!Nekem nem a személyeddel van problémám,hanem azzal hogy annyira alapkérdést teszel fel,amire a válasz teljesen nyilvánvaló!A Fitnessz modellek keményen bediétáznak,megmaradhat a melled fedettnek szilikon nélkül,de hogy 20 ból 30ik leszel egy versenyen az is biztos!
20/22 A kérdező kommentje:
na igen de holtszezonban attól még lehet mellem nemigaz?..
amugy vicces hogy ezt írod mert tényleg edzőnek készülök, elsőéves vagyok a TF-en...de mind1
2011. okt. 7. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!