Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fitness modell szeretnék...

Fitness modell szeretnék lenni. Törvényszerű hogy "eltűnik" a mellem? Mit csináljak hogy ezt megakadályozzam?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy az összes ilyen modellnek szilikon melle van ... nem akarok ilyen izmos lenni: [link]

[link]

"Csak" ennyire kb: [link]

[link]

...

Szerintetek ezis már nagyon férfias?

mit cisnáljak hogy megmaradjon a mellem ?:S

2011. okt. 3. 22:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan csak a kérdést olvassák el és csak az első képet nyitják meg.
2011. okt. 4. 10:24
 12/22 anonim ***** válasza:
*1. válaszoló mif.aszról beszél?
2011. okt. 4. 10:37
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

07:41 - "csupa izom" 48 kilósan? nem inkább lapos?

az, ha normál izomzat van valakin, és nem csak zsír, nem jelenti azt, hogy a testzsírja nem lehet egészséges mértékű - így pedig nőies alkatú. szilikon csecs meg egész esztétikus, ha épp valakinek úgy alakul, nem olyan rossz az.

2011. okt. 4. 12:51
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
első 23:30, ha a testépítés nem nőknek való, akkor már a fitness sem... mivel a kettő ugyanaz, csak a fitnessesek 1. nem koxolnak (vagyis nem tudnak túl izmosak lenni), 2. női szemmel is jól néznek ki. ha van egy pici "fognivaló" az izom fölött, akkor meg főleg. szerintem.
2011. okt. 4. 16:04
 15/22 greeen ***** válasza:
100%
Én már nem is mennék el a kérdés válaszára sokkal inkább már maga a kérdés annyira nevetséges a kérdezőre nézve!Akkor tudnám elképzelni valakiről,hogy eldönti ,fitnessz modell szeretne lenni,mikor már a mostani kérdésedre rég tudja a válaszokat és legalább 3 év kemény medzésmúlttal rendelkezik.De jelen esetben a kérdésed úgy hangzik most,mint mikor a pöfi kisgyerek eldönti hogy focista vagy pankrátor szeretne lenni,de nem akar sokat futni vagy nem akar kokszolni hogy khurva izmos legyen!Igenis a sikerekért vállalni kell dolgokat!És ahhoz hogy sikeres legyél valamiben ahhoz az eszközöket is akarni kell!Ha téged ez zavar,akkor te nem akarsz fitnessz modell lenni!
2011. okt. 6. 02:03
 16/22 A kérdező kommentje:
már fittnesezek egy ideje csak még nem kezdem el gyúrni mert eddig csak fitkid versenyeken indultam ahol nincs body-forduló..okoska.
2011. okt. 6. 20:22
 17/22 greeen ***** válasza:
100%
tényleg okoska?akkor mért kérdezel baromságokat!Vagy ha ennyit tudsz erről a sportról akkor ne akarj az lenni!
2011. okt. 6. 21:34
 18/22 A kérdező kommentje:
miért veszed személyes sértésnek a kérdésemet ?-.-'...és miért leled örömödet abban hogy ledegradálsz? nem fogok neked magyarázkodni h mennyit tudok erről sportról,de nyilván többet mint te...a véleményedet felfogtam és h őszinte legyek nem tud érdekelni.én lezártnak tekintem ezt a "vitát" mert semmi értelme..ha már a kérdésre nem tudsz felelni, csak piszkálódni és beszólogatni tudsz...nyomi
2011. okt. 6. 23:13
 19/22 greeen ***** válasza:
100%
többet tudsz?az jó akkor te is gondolom sportedző vagy!:) majd kérdezek tőled néha ok?:) Itt az a probléma,hogy képes vagy egy teljesen inkompetens oldalon feltenni egy ilyen kérdést ahol megvannak ehhez a szakavatott fórumok!És képes vagy ilyen laikus válaszokat is befogadni,mikor a válaszok a kérdésedre azonnal nyilvánvalóvá válnak ha egyszer az életedben találkozol egy félprofi versenyzővel és beszélsz vele 10 percet erről a témáról,nem pedig a facebook lájkolásról!Nekem nem a személyeddel van problémám,hanem azzal hogy annyira alapkérdést teszel fel,amire a válasz teljesen nyilvánvaló!A Fitnessz modellek keményen bediétáznak,megmaradhat a melled fedettnek szilikon nélkül,de hogy 20 ból 30ik leszel egy versenyen az is biztos!
2011. okt. 7. 21:35
 20/22 A kérdező kommentje:

na igen de holtszezonban attól még lehet mellem nemigaz?..

amugy vicces hogy ezt írod mert tényleg edzőnek készülök, elsőéves vagyok a TF-en...de mind1

2011. okt. 7. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!