Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sport, mozgás témakörben...

Sport, mozgás témakörben válaszolók! Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Lenne egy kis problémám. Az a helyzet, hogy van ebben a kategóriában egy 13 (?) éves fiú, Baranyai Mihály a neve... a kérdéseit és a válaszait olvasva elég szimpatikusnak találom, tetszik a világnézete, a nézőpontjai a dolgokról. Rákerestem facebook-on, és hát nekem személyszerint a teste is nagyon tetszik. El is terveztem már itt magamban hogy miket fogok vele csinálni (csirkehusi kibányászása foggal a köldökéből, fehérjeturmix nyalogatása a mellbimbó körül - természetesen ezek neki is megengedettek), de az a probléma, hogy nem tudom hogy ismerhetném meg egy kicsit jobban... nem ismeri véletlenül innen valaki? Hol vehetném fel vele a kapcsolatot?

Nagyon megköszönném ha segítenétek, a csirkehusit már elő is készítettem, ott áll a hűtőben. Nehogy aztán megromoljon itt nekem.

A kérdés komoly, tudom hogy nem társkereső, de ez most nagyon fontos nekem. A sport, mozgás témakörben szokott válaszolni, hátha ezt is látja. Köszi a válaszokat! :)

2011. okt. 3. 18:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
én nem tudom hogy hívják a srácot, de meglett a csirkém :D
2011. okt. 3. 19:32
 12/25 A kérdező kommentje:
na, akkorjó :D
2011. okt. 3. 19:47
 13/25 A kérdező kommentje:
jó étvágyat
2011. okt. 3. 19:47
 14/25 anonim ***** válasza:

na namodaBuda..

fagyasztóban volt.. majd holnap. de köszi!

2011. okt. 3. 19:59
 15/25 anonim ***** válasza:
Te jó Isten mi a halál ez ?? :DDDDD valaki nagyon vicces kedvébe volt :D amúgy nem azt mondtam hogy 1 hónap alatt 5cm nöt a kezem hanem 2 vagy 3 rom nemtom de nemérdekel ki mit mond elöszö igy nőtt és lész :::DDDDDDDDDDDDDDD
2011. nov. 7. 20:50
 16/25 A kérdező kommentje:

juuuuj Misicica! *-* :) hiányoztál.

3 rom cm nöt elöszö? nem rossz... mitgondolsz, most akkor fecskendezzek szerelmi bájitalt a turmixodba? vagy megteszi az ajándék naposim szívecske csomagolásban?

ja tényleg, és ki nyert a haverjaid közül? a danabolos vagy a naposimos?

2011. nov. 7. 21:12
 17/25 anonim ***** válasza:

GreenTea

Én nyertem, a methandienone-os :D

2011. nov. 7. 23:03
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem is, mert én nyertem!

Üdv, a szintolos!

2011. nov. 8. 14:47
 19/25 anonim ***** válasza:
én szalonnával nyomtam. de szerintem finomabb volt mint a szintetikus sz.arjaitok. :D
2011. nov. 8. 16:29
 20/25 anonim ***** válasza:
jáá adjatok 10 kilo szteroidot jóó?? ha nektek ez megfelel amugy a napozinos nyert nagyobb lett tölde de a danabolos erösebb többel nyomta engem meg nem érdekelnek am a szalona téleg jóó énis probáltam :DDDD na mostmáá ne ba szogassatok xD
2011. nov. 8. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!