Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi egy átlagos ember és...

Mennyi egy átlagos ember és egy testépítő napi fehérjeszükséglete?

Figyelt kérdés

néhány helyen azt olvasom hogy 0,5gtestsúlykilógram, testépítőknek 1gtestsúlykg. . Máshol meg azt írják, hogy egy testépítő szügséglete 2gtests. , ha szálkástunk akkor meg 3g .

Most akkor hogy van ez?

2011. szept. 30. 20:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ömm, lehet hogy kicsit szerencsétlen vagyok, de ezzel most mit csináljak? mi az egyáltalán h bőrredő? Most mérjem le hogy hány milire van a hónaljam a a mellbimbőmtól v mi?
2011. okt. 1. 23:16
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

nem vagy szerencsétlen, csak elég találékony sem.

"A hónalj közepének függőleges meghosszabbítása ahol metszi a szegycsont aljának vonala. Fogjunk vízszintes bőrredőt."

fogjunk bőrredőt, tehát ahol nem írja, hogy természetes, ott össze kell fognod a bőrt-kötőszövetet, és azt lemérni. ha 3x leméred elvileg más-más eredményt kapsz!

és ezt csak gondolom, ahogy beleolvastam az oldalba. én így értelmezném.

2011. okt. 1. 23:27
 13/18 A kérdező kommentje:
és a vastagságát, vagy a hosszát mérjem le, esetleg vonalzóval (?) vagy papír mérőszalaggal...?
2011. okt. 1. 23:47
 14/18 anonim ***** válasza:
56%
ezen még filózom. butaságot inkább nem írok :D
2011. okt. 2. 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:

vastagságát.

[link]

és inkább 2 emberes művelet!

2011. okt. 2. 08:47
 16/18 anonim válasza:
0%

"A hónalj közepének függőleges meghosszabbítása ahol metszi a szegycsont aljának vonala. Fogjunk vízszintes bőrredőt."

Jesszusom, hagyjátok már ezt a butaságot!

Olyan testmérleget kell venni (3-4000 ft), amely testzsírarányt is számol.

2014. jan. 13. 18:59
 17/18 anonim ***** válasza:
En is edzek es azt vettem eszre, hogy siman eleg ha 1,5-2g/kg feherjet viszek be tomegeleskor. De szenhidrat is szamit tomegeleskor, arra is figyelni kell, en kb 3g/kg viszek abbol be. Es valtozatos etrend is szamit !
2016. jan. 15. 14:42
 18/18 anonim ***** válasza:
a 4000 ft-os mérleged szerinted honnan tudná, hogy két ugyanolyan súlyú embernek mekkora a testzsírszázaléka? nyilván statisztikai adatokkal dolgozik.
2016. júl. 29. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!