Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyikkel lehet jobb hatást...

Melyikkel lehet jobb hatást elérni hasizomnál?

Figyelt kérdés
minden nap szoktam hasizmozni itthon. eddig úgy csináltam, hogy láb beaksztva kanapé alá aztán simán felülni, ebből olyan kb 400at kell csinálnom, hogy kezdjem érezni, hogy dolgozik a hasizom, és olyan 500-600at, hogy el is fáradjak valamennyire, és hát ez rohadt sok időt ölel fel. ezután jött az ötletem, hogy itthon van egy ilyen "Inversion table"-nek megnvezett szerkezet, így néz ki, ha vki nem hallott volna róla: [link] na ez a hát, gerinc nyújtására van, de én arra használom, hogy megfordulok teljesen függőlegesbe, lábam van felfelé, és innen csinálok "felüléseket" na ilyen teljes felülésből 20-30 megy, utána 1-2 perc pihenő és ujra egy 20as, és még 3X-ra is egy 20as. és ezt azért szeretem jobban, mert 20-30 felülés 30 mp alatt megvan. szerintetek melyik a hatásosabb?
2011. szept. 17. 17:28
 1/7 anonim válasza:

Nekem nincs ilyen király szerkezetem , de simán csinálnám én is ezzel .

Nekem is hasonló problémám volt , hogy már túl sok időt ölelt fel a hasazás, ezért elkezdtem súllyal a mellemen ezt csinálni .És szerintem simán lehet olyan fajta szériákban csinálni , mintha pl melleznél . Nekem bevált..

2011. szept. 17. 17:49
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi, ezt a mellezést, hogy érted?
2011. szept. 17. 17:51
 3/7 dirtboy ***** válasza:

mit akarsz elérni a sok hasazással azt elárulhatnád???

úgy értem hasizomnövelés,vagy kockás hasat akarsz vagy mit???

2011. szept. 17. 18:27
 4/7 anonim ***** válasza:

jó erőben vagy :) na, ha én is belekezdek..

szerintem a nagyobb ellenállásút csináld. persze abból is növeld a mennyiséget, de az nagyobb terhelést ad és időhatékonyabb.

2011. szept. 17. 19:29
 5/7 A kérdező kommentje:
kockákat:D
2011. szept. 18. 07:52
 6/7 dirtboy ***** válasza:

hát a kockákra itt a megoldás zoli elmondja neked: http://www.youtube.com/watch?v=JZFk1n-qOIE&feature=player_de..

tök feleslegesen gyilkolod a hasad a sok felüléssel,csak a gerincedet teszed tönkre vele de a zsír nem fog eltűnni a hasadról ami takarja a hasizmodat.

2011. szept. 18. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:

jah, ha te leszálkásítanál szerintem még látványos is lenne a végeredmény :)

te néznél a legnagyobbat! :D

2011. szept. 18. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!