Van e valami gyors edzés terv vagy edzés+vitamin vagy lehet akár szteroid,3 hónap alatt jobban meg kéne erősödni valami ötlet?
az NO fokozóktól nagyobb súlyokat bírsz emeli mert kihozza belőled a maximumot.e mellet agyilag is rá állít a dologra és bedurranás fokozó.ha nem tudod az előnyét a bedurrannának akkor sajnálom.kettőnk közül én vagyok az aki jártas a témában de ha én hülye vagyok hozzá akkor ez van.
18év alatt nem ajánlják az no fokozót de azért szteroidot azt írtad hogy ajánlunk, ekkora hülye nem lehetsz.
így segítsen az ember a másikon.
sok sikert a továbbiakban
hát nem vagy benne, az lehet...
szteroidot írsz, az tök mindegy, hogy gyógyszer, és anélkül hogy NAGYON benne lennél, beszélni is fölösleges lenne róla..
én verzióm szerint az életben nem leszel erős, mert 15 évig kő keményen edzel, aztán jön egy kegyetlen állat, és 2 másodperc alatt eltöri a torkod. bassssz. erősebb nálad..
normális választ leírták a többiek, de testépítés téren olvasgathatsz a builder.hu-n, itt edzésről és étrendről is találsz alap dolgokat. sőt nem alap dolgokat is.
étrendet és edzéstervet meg igen drága pénzért szoktak tervezni, én meg olcsón, a többiek meg lehet hogy ingyen, ha nagyon kedvesek, de azért ha arra rákérdeztél, hogy segítenek-e konkrétan ebben, akkor azt is megkérdezheted magadtól, mit kérnének ezért cserébe! már csak az udvariasság miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!