Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek egy srác...

Lányok! Szerintetek egy srác mit sportoljon?

Figyelt kérdés

Kondi, kosár, röplabda, tenisz, valamilyen társastánc, úszás, vízilabda, jóga, stb.

17/Ff

2011. szept. 7. 21:15
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
100%
Ha egy férfi sportol az alapból plusz pont mer törődik magával. Nem várom el hogy kigyúrt állat legyen mert nekem az nem is jön be igazán de azért egy kis szálkásság nem árt ha már nekünk lányoknak szépalakúnak kell lennünk különben eláshatjuk magunkat. :D Fiúnál menő szerintem a kajakozás (nagyon sok ismerősöm van és igen szép testet nevelő sport) viszont a belüket kidolgozzák érte, szóval ha nincs kitartásod bele se kezdj. De szerintem a harcművészetek is tök jók és a táncos pasikért is odavagyok. Én is szeretnék táncolni de nincs társam... :( Amikor meg lenne az időpont nem jó :S
2011. szept. 8. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!