Haverom minden áron be akarja bizonyítani hogy danabol+a fehérje mellé jó az l-carnitne, szerintetek?
Szerintem az l-carnitine az ellen dolgozna a danabolnak...
vagy nincs igazam?
A haverodnak küldök általad egy pofánverést amiért kokszol később majd rájön ő is...
Kedves 23:45ös te inkább menj vissza a szex,szerelem részlegre s osztogasd ott a tanácsaidat..Azt hiszed van különbség bioabrakos izom s abrak nélküli izom között hát kurv@ra nincs. Nem is idegesítem magam nem írok inkább semmit
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:45
Szíj ÁKI
tegnap 23:45
húst se egyél mert abban is van fehérje és még a végén beteg leszel tőle
/jó véleményt én arról igazi élő lánytól nőtől még nem nagyon hallottam/
én már hallatom sőt láttam is a tekintetükön
baromira hülye kérdés, de a 2. hölgy válaszoló "jajj fiúk" válasza olyan szinten kiakasztó, hogy nehéz a megfelelő szavakat összeszedni reá.
"fehérjézett izmok".. egyáltalán hogy tud az ilyen nem éhen halni?
nyuszi jól mondta az elején.a danabol(ami max metiltesztó) vizesít,csöcsösít tömeget dob.a fehérje egy kis plusszprotein a kaja helyett.az L-carnitinnak meg akkor van haszna ha a glikogénraktáraid leürültek(több napja diétázol) és a szervezet kifogyott a lipolízishez használt l-carnitinból.értsd:fogyózol és kardiózol.
1:a haverod hülye
2:szedsz a danabol mellé legalább 1-2 szem proviront naponta?
3:nem irtad le mennyi idős vagy meg a haverod mennyi.a danabol jól oda tud vágni a hormonháztartásnak,sok sikert a pattanásnyomogatáshoz a további 3 évben :) ja és a hajhagymákat is irtja rendesen,de ne aggódj a fejről hiányzó haj-szőr a háton megjelenik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!